Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

En Çok Benzediginiz Idol

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Ben bir gun beomgyunun vliveını izliyordum sonra espri yaptım kendi kendime birkac dakika sonra yeonjun gelince ayni espriyi yaptı bundan sonra yeonjunun davranislarina daha cok dikkat ettim hem arkadaslarimiza ayni sekilde davraniyoruz hem de ayni esprileri yapıyoruz😭 Sizin en cok benzediginiz idol kim?

Konu Sahibi
ask

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Sanırım Enhypen jay diycem arkadaş ortamında çok verici ve fedakar birisiyim aynı zamanda takip ettiğimiz konularda benzer bunu fark ettim onun dışında aklıma biri gelmedi şu an 🙄🙄
O cocugun sabah erken kalkıp kahvaltı yapıp sabah sporunu yaptığı bir video vardı asiri ozendirici😭

Konu Sahibi
ask

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Benzettiğim ya da benzetildiğim bir idol yok ama kim beni görse "Aaa Nina Dobreve ne kadar benziyorsun" diyor.

Nina Dobrev Reaction GIF by NETFLIX
Tavır olarak mı yoksa gorunus olarak mı
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

JK ikimizinde elinden gelse bütün herşeyi beleşe getireceğiz. Eh beceriksizlikte de birazcık Kai olabilirim.
Ben tam tersine bonkörüm

Betülliçe✨

Fanbase Starter
Tepki
2,099
Jennie. istesem her şeyin en güzelini yapıyorum ama (jennienin son zamanlardaki nedenini bilmiyorum)ben ya canım istemiyor ya da karşımdaki hak etmiyor diye üstüne fazla düşmüyorum yapmıyorum ve en kötüsü seçiliyorum😌

• Alev
Reactions: ask