Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hiç kimseyi seninle aynı tutmak olur mu?
Aşk bir keredir bir sonraki aynı yeri bulur mu?
Yürüyerek gidiyorum hiç acelem yok ayrılığa
Seninkisi bitmiş olabilir, benim duygum bir bela
Bunları bırakıp kaçıyorum. Aklıma şu anda bunlar ilişti. Önceden yazılmış ya da atılmış olanlar varsa üzgünüm. En iyisi gibi bir iddiam asla yok bu arada. Başlığı en hoşunuza gidenler olarak kabul etti aklım. Daha nicesi vardır elbette lakin yarı uykulu halimle ancak bunları akıl edebildim. Güzel geceler hepinize.
Not: İsteyen daha iyi kayıtlar ya da daha uygun tabiriyle daha çok sevdiği kayıtlar bulabilir bu arada. Bunlar bazı sebeplerden dolayı benim kulağıma en hoş gelenlerdi. Örneğin küçük arkadaşımızı seçmemin nedeni bir dönem koroda aynı bu şekilde söylüyor olmamızdı. Bizim yorumumuza en yakın bunu bulabildim. Dilerim sizin de sevdiğiniz eserlerdir.
Bunları bırakıp kaçıyorum. Aklıma şu anda bunlar ilişti. Önceden yazılmış ya da atılmış olanlar varsa üzgünüm. En iyisi gibi bir iddiam asla yok bu arada. Başlığı en hoşunuza gidenler olarak kabul etti aklım. Daha nicesi vardır elbette lakin yarı uykulu halimle ancak bunları akıl edebildim. Güzel geceler hepinize.
Not: İsteyen daha iyi kayıtlar ya da daha uygun tabiriyle daha çok sevdiği kayıtlar bulabilir bu arada. Bunlar bazı sebeplerden dolayı benim kulağıma en hoş gelenlerdi. Örneğin küçük arkadaşımızı seçmemin nedeni bir dönem koroda aynı bu şekilde söylüyor olmamızdı. Bizim yorumumuza en yakın bunu bulabildim. Dilerim sizin de sevdiğiniz eserlerdir.
Rock-Barış Manço-Dönence
mor ve ötesi tüm şarkıları güzel ama benim favorilerim Deli,Yaz Yaz,Araf ve Cambaz
Özlem Tekin-Belki,Kargalar,Bana Bir Şey Olmaz
Nazan Öncel-Ben sokak kızıyım
Nur Yoldaş-Sultan-ı Yegah
Şebnem Ferah-Od
Pop-Sibel Alaş-Adam
Şenay-Dalkavuk
Sezen Aksu-Bir çocuk sevdim,haydi gel benimle ol
Tarkan-Kış Güneşi
Mustafa Sandal-Denize doğru
Nil Karaibrahimgil-kanatlarım var rurhumda
Nova Norda-Varım,boşver,beni biraz-dinozorlar
Kalben-Kuşlar(remix)
Aternatif
Kalben-Kaybolmuş,Her yerde kar var
Can Ozan-Sen kocaman çöllerde,öyle kolay aşık olmam
Beyaz Hayvanlar-Özünde Narin
Madrigal-NEOGAZİNO albümü çok iyi
Ekin Beril-Zaman
10 yaşındaki kuzenimin ve kardeşimin pembe mezarlığı bağıra bağıra çok pozitif bir şarkıymış gibi söylemesi aklıma geldi.Bence modelin sorunu sözlerin fazla depresif olması ama prodüksüyonların fazla pop olması böyle arada kalmış gibi hissettiriyor.
kimse yüksek sadakat dememiş o ikonik sözü nasıl unutursunuz ”hiçbir yüz güzel değil senin yüzünden”
çok fazla güzel şarkı var o yüzden sadece sanatçıları yazıcam
cem karaca
barış manço
tarkan
sezen aksu
mor ve ötesi
manga
yüksek sadakat
mabel matiz
can bonomo
duman
mfö
gökhan türkmen ay daha bi çok kişi var ya türkçe şarkılar candır bazıları şaheser