Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

En Rezil Anınız

sunnfloweer

Rookie Idol
Tepki
839
Hayatınızda yaşadığınız çok utandığınız rezil olduğunuzu hissetiğiniz bi anınız var mı? Benim var bi tane ilk ben yazayım.

Ortaokul 7. sınıfta okulda kızlar arasında futbol turnuvası düzenlenmişti bizde sınıfça katılmıştık. O gün ilk oynadığımız maçı da kazanmıştık hatta. Her iki takımda aşağıya bıraktığım atlet gibi olan şeyi giyiyordu oyuncular belli olsun diye. İşte maçı kazandık baya mutluyuz tabi. Hoca üstünüzdekileri çıkartın sınıfa gidin dedi. Bende o anki heyecanla mı sevinçle mi atleti çıkartıyım derken altımdaki tişörtümü de çıkarmışım üstüne bide tişörtümde üzerime biraz dardı baş kısmı kafama tam sığmıyordu. Çıkartırken baş kısmı kafamda takılı kalmış sınıftaki arkadaşlarım da sağolsun bütün okul duyacak şekilde KIZ NİYE SOYUNUYOSUN diye bağırıyorlardı atleti çıkardığımı sanarken komple soyunmuşum yani. Utançtan yerin dibine girdim resmen anlatamam. Okulun girişinde de beden dersinde olan 8. sınıflar vardı. O olaydan sonra çok sevgili arkadaşlarım sınıfta olayı görmeyen bilmeyenlere de NİLÜFER SEVİNÇTEN SOYUNDU diyerek herkese yetiştirdiler daha sonra kendimde güldüm buna ğcdmpvndpcks çok aptalca bi şeydi futbola tövbe ettim bu olaydan sonra

Ekli dosyalar

• indir (30).jpeg
    indir (30).jpeg
    5.5 KB · Görüntüleme: 2

Blabla

Rookie Idol
Tepki
1,785
Bir keresinde çok büyük bir akraba kavgası oluyordu bizim evde artık herkes kanlı bıçaklı olacak o derece bütün sülale var bir konuda anlaşamıyorlar. Ben de oturusumu düzeltmek isterken herkesin sakin olduğu bir saniye zart diye bir gaz patlattım yanlışlıkla herkes kahkahaya boğuldu ve kavga sona erdi üç ay benimle dalga gectiler

Konu Sahibi
sunnfloweer

sunnfloweer

Rookie Idol
Tepki
839
Bir keresinde çok büyük bir akraba kavgası oluyordu bizim evde artık herkes kanlı bıçaklı olacak o derece bütün sülale var bir konuda anlaşamıyorlar. Ben de oturusumu düzeltmek isterken herkesin sakin olduğu bir saniye zart diye bir gaz patlattım yanlışlıkla herkes kahkahaya boğuldu ve kavga sona erdi üç ay benimle dalga gectiler
iyi bir şeye vesile olmuşsun ama olaya o açıdan bak bence senin pırtın aileyi barıştırmış

Eren yeager

Fanbase Starter
Tepki
1,914
nasıl yaptın aw bunu
Çocuğuz işte birbirimize sataşarak flörtleşiyorduk.pantolunumu ikide bir ayakkabısının tabanıyla vurarak toz bırakıyordu aynısı bende ona yaptım birden bire birbirimizi tekmeleye başladık çocuk sonraki gün kolu alçılı şekilde geldi.Ama kimseye birşey demedi ailesi ve öğretmenler çok sıkıştırmış ama adımı vermemiş🥲🥲

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
10. sınıfta okul nöbetçisiydim. Müdür yardımcısı beni yanına çağırdı. Üst kattan başlayarak sınıfları tek tek gez bana bunları çağır dedi. Ben de tamam dedim ve üst kata çıktım. Tam kapıyı çalacaktım ki ne diyeceğimi unuttum. Hemen geri döndüm müdür yardımcısının odasına. Hocam ben ne diyeceğimi unuttum dedim. Hoca da Allah senin canını almasın kız dedi . Ne yapacağımı söyledi ben de gittim.

Yine 10. sınıftayken Çarşamba günü sabah biyoloji dersimiz öğleden sonra da sağlık ile ilgili bir dersimiz vardı (adını tam hatırlayamadım). Bu iki dersimize aynı hoca giriyor. Sağlık dersinde hoca bize hep film izletirdi. Çoğunlukla Amir Khan ve Hint filmleriydi. Her neyse Biyoloji dersinde hoca bizi serbest bırakmıştı. Ben de sakız çiğneyerek ders çalışıyorum. Sakız çiğnemekle kalmayıp şişirip patlatıyorum. Hoca bana baktı. Sen sakız mı çiğniyorsun? dedi. Ben de evet dedim. Ve sakızımı çöpe attım. Sakız çiğnememe kızmadı( Hatta arada bir çiğnemek sağlıklı , ben de çiğniyorum falan dedi) ama şişirip patlatmama gıcık oldu. Bir daha olmasın dedi. Ben de tamam dedim. Öğleden sonra sağlık dersinde hoca geldi bu sefer film açmadı yine bizi serbest bıraktı. Ben yine ders çalışıyorum. Ağzımda da sakız . Şişirip patlatıyorum. Ama bunun farkında bile değilim. Hoca bir bana baktı. O zaman sakızımı şişirmiştim hatta baya bir şişirmiştim. Sonra hocanın bana baktığını fark ettim. İçimden AHA S*çtım dedim.Hocayla göz göze geldiğimiz an utancımdan yerin dibine girdim. Bana sen hâlâ sakız mı çiğniyorsun ? Senin sakızların hiç bitmiyor herhalde dedi? Ben tabi ki özür dilemekten başka bir şey söyleyemedim. O zamandan beridir de derslerde sakız çiğnemiyorum.

marin

Trainee
Tepki
637
Lise zamanlarında bir yaz günü öğle vakti yeni uyanmıştım. Saç baş dağınık, pijamalarım çiçekli babaanne pijamalarından hallice. Kapı çaldı ve ben ablam işten öğle yemeğine geldi zannettim. Gittim kapının koluna basıp geri döndüm. Sonra koridorda ilerlerken kapıdan giren olmayınca anladım ki ablam değil. Döndüm o tiple kapıyı açtım. Bizim okuldan bir çocuk düğün davetiyesi dağıtıyormuş onu getirmiş meğer. Hemen kapının arkasına geçtim ama tabi iş işten geçti. Kolumu uzatıp aldım davetiyeyi ama o an yerin yarılmasını ve içine girmeyi çok isterdim. Okuldaki o tüm havamın eriyip gitmesine üzülmüştüm. O davetiye dağıtan çocuk şimdi nerede napıyor diye sormayın 🤭🤭🤭

zehra21

Trainee
Tepki
195
Lise de arkadaşla birlikte yolun karşısındaki otobüs durağına gidiyorduk. Yolda çalışma yapıyorlar böyle çukurlar var. Tam karşıdan karşıya geçiyorsuk benim de dikkatim dağılmış yola çok bakmadım o sırada bir araba gelince arkadaşım da kolundan tutup beni geri çekti. Ama ayağı çukurun içine girince o düştü beni çektiği için bende onun üstüne düştüm. Ben düşünce kendime çok gülen bir insanım bir de gülmeye başlayınca bir süre susmam. Neyse ben bir başladım gülmeye o kadar gülüyorum ki kalkamıyorum yerden arkadaşım bana kalkmamı söylüyor falan. Duraktaki herkes durup bizi izlemişti. Şimdi arkadaşlarla anlatıp gülüyoruz ama o zaman çok kötü rezil olmuştuk 😂😂😂

Ü

Üye silindi 56

Lise zamanı okula gidecekken çocukluk arkadaşım sağlık ocağına gideceğim sende gel benimle ordan okula geçersin dedi. Gittik o sırada öğle arası yaklaşıyordu. İçerde bekleyenler dışarı çıkmıştı hatta küçük bir süs havuzu vardı bahçede insanlar orda oturuyordu. Tam dışarı çıkacakken derdim neyse merdivenden inmedim rampadan ineyim dedim. Demez olaydım ayağımı atmamla birlikte sanki o rampa buz tutmuş gibi öyle bir kaydı ki çok kötü düştüm. Ayaklarımı havada gördüm yani o derece kötüydü 😂 herkes bana bakıyor arkadaşım bir yandan gülüp bir yandan beni kaldırmaya çalışıyor derken o rezil olma duygusuyla okulun yolunu tuttum. Rezil olma olayımın burada bitmesi gerekiyordu ama bitmemişti. 1,5 km vardı okulun yolu ve belimin ağrımasından dolayı da yavaş yavaş gittim, sıra olduk sınıfa geçtik. İlk teneffüs zili çaldı ben tam kapıdan dışarı çıkarken tanımadığım birisi kulağıma eğildi ve şu sözleri söyledi " pantolonun yırtılmış😭😭😭😭😭😭😭" öyle bir yırtık ki iç çamaşırı meydanda 😭😭 ben şok tabi hemen geri geri yürüyüp arkadaşıma yardım et dedim o da sağolsun beden eğitimi dersi olan birinden eşofman ödünç aldı da o sayede kurtuldum. Yinede tüm o yolu yırtık pantolonla yürüdüğümü düşünmek beni yerin dibine sokuyor 😂😂

Ü

Üye silindi 187

Lisede yemekhanede yemek yerken sanırım yemek yediğimiz tepsiye fazla baskı yapmışım tepsi takla atmış araba gibi 180 derece üzerime fırladı.Yemekler bildiğin üzerimdeydi.Bir de sulu yemekti:sick: üstüm hep ıslaktı kalorfierin yanında tüm gün kurulandım
Bir tane daha aklıma geldi yine lisedeyim.Okulun ilk haftası ben okula geç geldim normalde hep ön sıralarda otururum o gün iki arkdaşımla anlaşamayınca en arkaya oturdum.Meğersem regl olmuşum ama hiç fark etmedim.Bizim okulun pantolanları krem renkti üstelik.Ben her şey normalmiş gibi kalktım tenefüse çıkıyorum sonra sınıfa geldim sıramda oturan kız sandalyeye geçen regl kanını gösterdi.Ben şok.O kadar utandım ki tüm gün oturdum sırada.Sıra demişken aynı ay olan başka bri rezil anı aklıma geldi.Benim arkadaş grubum 3 kızdan oluşuyordu.Diğer iki arkadaşım 9.sınıf boyunca birlikte oturmuştu ben de yakın olmadığım başka bir kızla oturmuştum 10.sınıf başlayınca bu sefer ben ikinizden biriyle oturucam dedim biz asla anlaşamadık.Ders başladı inadım inat 3 kişi oturduk tüm ders sıraya.Hoca da sanki herkes 3 kişi oturuyormuş gibi çok normal karşıladı ama o sırada sınıfta uzaylı gibiyidik.Orta en ön sırada 3 kişi çok göz önündeydik .Ben çok utanıyordum zaten ders sonu daha fazla dayanamayarak sinirlendim orada kızlara laf attım ve en arkada bir sıraya oturdum.

Lili Beth

Fanbase Starter
Tepki
1,342
Boyle anlarda osuruga gulenin osuruk kadar akli yoktur de (ciddi bi sekilde)

Betülliçe✨

Fanbase Starter
Tepki
2,099
10. SıInıfta beden öğretmenimiz vardı adı cebraildi çok iyi biriydi beni beden başkanı yapmıştı. Sınıftakiler bir gün(her zamanki gibi🙄)beni şikayet ediyorlardı ben de arkadışmla oturmuş konuşuyordum (hocadan azrail diye bahsediyorduk😭)hoca "başkan herkes senden şikayetçi" dedi ben de birden ayağa kalkıp "azrail hoca burada sorun bir yanlışım var mı diye" dedim ve hoca güldü. arkadaşım ne dedin sen dedi ben de ne dedim ki dedim hocaya azrail dedin dedi(🥲)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bir keresinde de bir akrabamızın evine gitmiştik kuzenimin kuzeni dışarı çıktı. bizde kuzenimle merdivenlerin altında durup onu korkutalım dedik. Ben önde durucam dedim baktık kız geliyor hemen saklandık. Binanın kapısı açıldı ayak sesleri yaklaştı ben öne atılıp böö diye bağırdım. Karşımda hiç tanımadığım bir çocuk🥲. Çocuğun ödü koptu ben utancımdan geberdim sonra da kız geldi bize güldü😭😭

Son düzenleme:

eirene

Rookie Idol
Tepki
370
Daha rezilleri de var ama aklıma geleni anlatayım

Benim şimdi sevdiceğimle 3. buluşmam Gümüşlük sahil kenarında yürüyüp sohbet ediyoruz sordum meslek olarak ne istiyorsun, düşünüyorsun diye pilot dedi ben de ne güzel falan dedim biraz sustuk sonra sohbet devam etsin diye dış hat mı iç hat mı diye sordum çok rezilceydi🤦‍♀️

2307

Fanbase Starter
Tepki
1,175
Voleybol topunu büyük bir özgüvenle kavradıktan sonra bir metre bile ileriye atamamam sanırım yakın zamanda yaşadığım rezil bir anım (tanımadığım insanlarda vardı maalesef ki)...