Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Anonim Yaptığınız En Rezil Şoplar

Müstesna

Fanbase Starter
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
513
Tepki
1,883
Puan
90
Ben üniversitedeyken picsart ile tanışmıştım. Tam da o dönem kpop bataklığına tam battığım dönemdi. Donghae ile kendimi yanyana şoplamıştım ama baya iyi olmuştu. Yani çok dikkatli bakmayan anlamıyordu. Okuduğum şehre koreli turist çok gelirdi. Kpopla alakası olmayan arkadaşlarımı bir koreli ile çekildim diye kandırmıştım. (Böyle yakışıklı bir turist bulabilmişim üzerine fotoğraf da çekilmişim. Şaşılacak bir durumdu) Bazı arkadaşlarım inanmışlardı.
Sonra bir kere de d.o. ile şoplamıştım fotoğrafımı. O diğerinden de iyi olmuştu. Onda kendi arkadaşlarımı kandıramamıştım daha önceden tecrübeli olduklarından. 😅ablama atmıştım çok hoşuna gitmiş. O da arkadaşlarına göstermiş "kardeşim müstesnanın koreli sevgilisi" diye. Arkadaşları da inanmışlar 🤣 hayır nasıl inanabilirsiniz ya. Hadi fotoya inanırsınız da sevgilisi yalanına nasıl? Ablam anlattığında çok gülmüştüm. O fotoları bir yerlere yedeklemişimdir ama nerede hiç bilmiyorum. 😅
 

Benzer konular

Üst