Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oyuncu kim so hyung ile taehyung bir videoları var taehyung kıza bakıyor falan onun olduğu yere geçmeye çalışıyor gibi aynı sahnedeler zaten en son da selam veriyor birlikte olmadıklarını biliyordum tabi ama kadın oyuncuyu da ben çok seviyorum sanırım o yüzden ikisi hoşuma gitmişti birde HYYH era yoonkook hala arada fanlar klip yapıyorlar üzülüyorum
Ya öyle inanılmaz moment yok ama yan yana koy çok yakışırlar. Auraları da uyuşuyor. Karakter olarak da birbiri ile anlaşacak kişiler bence. Bir ara bu yüzden popüler bir ship sayılırdı.
ya ben exodaki hemen hemen her shipi seviyorum ama bu konu biraz taşlanmaya müsait o yüzden gerekli açıklamayı yapayım gay olduklarını iddia etmiyorum, düşünmüyorum, fjksfnalksfla
exo harici seongwoo ve daniel severdim
changbin felix tatlıydı ilk zamanlar
Bunu herkes bilmez ama seulgi ve jinyoung(got7) baya debut dönemleri sahnede bakışıyordu seulgi baya etkileniyor gibiydi jisoo/doyung/seulgi/jinyoung dörtlüsü hatta arkadaş diye biliyorum ama jinyoung hiçbiriyle etkileşim vermiyor.En son doyungla tiktok çekti.
SNSD yuri+shinee minho(çok yakışıyorlar hatta bir ara çıktılar diye söylenitler vardı)
karina+jeno(niye bilmiyorum çok yakıştırıyorum) aynı şekilde riize wonbile de enerijileri uyuyor
winter+jaehyun(mangalardaki tatlı kız soğuk erkek çifti) taeyong+somi mingyu+somi
yoona+taecyeon
rm+hwasa
jin+solar
v+joy suho+ırene
jisoo+suho
taemin+naeun