Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Haber Enhypen'ın "Dark Blood" Isimli Albümü, Billboard 200 Listesinde 2 Hafta Boyunca Ilk 30 Içerisinde

Hinata

Trainee
Katılım
4 Eyl 2023
Mesajlar
63
Tepki
37
Puan
43
ENHYPEN’s “DARK BLOOD” Becomes Their 2nd Album To Spend 2 Weeks In Top 30 Of Billboard 200


ENHYPEN'ın yeni albümü Billboard listelerinde ikinci haftasında da başarılı bir performans sergiliyor!

Geçtiğimiz hafta ENHYPEN'ın son mini albümü "DARK BLOOD", Billboard'un Top 200 Albümler listesinde grubun şimdiye kadarki en yüksek sıralamasını elde ederek 4. sıradan giriş yapmıştı.


21 Haziran yerel saatle Billboard, "DARK BLOOD"ın Billboard 200 listesinde ikinci ardışık haftasını 26. sırada geçirdiğini duyurdu. Bu, ENHYPEN'ın ilk 30 içinde bir haftadan daha fazla süre geçiren ikinci albümü olurken (ilk albümü "MANIFESTO: DAY 1"i takip ediyor).

Billboard 200 dışında, "DARK BLOOD" bu hafta Billboard World Albums listesinde 2. sırada yerini korurken, Top Album Sales ve Top Current Album Sales listelerinde 5. sırayı elde etti. "DARK BLOOD", Tastemaker Albums listesinde ise ikinci haftasında 10. sırada yer aldı.

Bu arada, ENHYPEN'ın başlık şarkısı "Bite Me", Billboard Global Excl. U.S. listesinde 156. sırada 4. ardışık haftasını geçirdi.

Son olarak, ENHYPEN bu haftanın Artist 100 listesinde 28. sırada yer alarak toplamda 20 hafta boyunca listede yer aldı.

ENHYPEN'a tebrikler!
 

Lilyy

Rookie Idol
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
401
Tepki
894
Puan
62
Birine sormuştum ilk hangisini dinleyeyim diye o da bite me ve chaconne favorim demişti o zamandan beri aklımda ilk chaconne dinlemek ama hala dinleyemedim 🙂🔫 kesinlikle dinleyeceğim albümü ama ne zamann???
 

Benzer konular

Üst