Bu konu daha önce açıldı mı emin değilim... Açıldıysa özür dilerim, kapatırım konuyu hemen
Burada da daha önce konuşmuştuk ama bu aralar erkek grupları birazcık düşüşte görünüyor. O yüzden bende sizlere sormak istedim jen fark etmeden en sevdiğiniz erkek grup şarkıları hangileri? (Gruplar band olmasın)
İlk ben başlayayım
En sevdiğim grup başlık şarkıları
Kpop dinleyen herkesin duyduğu o şarkı... Tam bir klasik. Mükemmel bir şarkı
Lütfen bunu dinleyin muhteşem çünkü
Ekleyip eklememekte kararsız olduğum bir şarkı. Şarkının kendisini çok seviyorum yayınlanmasının üstünden kaç sene geçti hala çok severek dinlediğim bir şarkı ama Pentagon'un bildiğim tek şarkısı. Pentagon'un başka hangi şarkısını önerirsiniz?
En sevdiğim b-side şarkılar
Kesinlikle dinlenmesi gereken bir şarkı.
Yeni çıkmasına rağmen bayıldığım o şarkı bence en son geri dönüşteki en güzel şarkı idi.
Bir de grup şarkısı olmasa da grup albümünün içinde yer alan DK solosunu eklemek istedim. Bu şarkın yapımında LP de yer almış şarkıda onuda hissedebiliyorsunuz.
En sevdiğim solo başlık şarkıları
Kaç kez dinlediğimi hatırlamıyorum bile gerçekten çok güzel bir şarkı...
Yine Taemin yine harika bir iş...
Bence gidip Taemin'in bütün albümlerini dinleyin
Arkadaşlar Jay sonunda solo albüm çıkardı ve askere gidiyor
Daha düzgün tanıtım bile yapamamdan askere gitti çocuk...
Geçen sene bu şarkıyı duymayan kalmadı bence ama yine de eklemek istedim çünkü çok güzel
En sevdiğim solo b-side şarkıları
Bence başlık şarkısı olması gereken şarkı
Benim önerilerim bu kadardı sizin şarkı önerilerinizi de merak ediyorum. Band dışı kpop olmayan şarkılar da olabilir
Burada da daha önce konuşmuştuk ama bu aralar erkek grupları birazcık düşüşte görünüyor. O yüzden bende sizlere sormak istedim jen fark etmeden en sevdiğiniz erkek grup şarkıları hangileri? (Gruplar band olmasın)
İlk ben başlayayım
En sevdiğim grup başlık şarkıları
Kpop dinleyen herkesin duyduğu o şarkı... Tam bir klasik. Mükemmel bir şarkı
Lütfen bunu dinleyin muhteşem çünkü
Ekleyip eklememekte kararsız olduğum bir şarkı. Şarkının kendisini çok seviyorum yayınlanmasının üstünden kaç sene geçti hala çok severek dinlediğim bir şarkı ama Pentagon'un bildiğim tek şarkısı. Pentagon'un başka hangi şarkısını önerirsiniz?
En sevdiğim b-side şarkılar
Kesinlikle dinlenmesi gereken bir şarkı.
Yeni çıkmasına rağmen bayıldığım o şarkı bence en son geri dönüşteki en güzel şarkı idi.
Bir de grup şarkısı olmasa da grup albümünün içinde yer alan DK solosunu eklemek istedim. Bu şarkın yapımında LP de yer almış şarkıda onuda hissedebiliyorsunuz.
En sevdiğim solo başlık şarkıları
Kaç kez dinlediğimi hatırlamıyorum bile gerçekten çok güzel bir şarkı...
Yine Taemin yine harika bir iş...
Bence gidip Taemin'in bütün albümlerini dinleyin
Arkadaşlar Jay sonunda solo albüm çıkardı ve askere gidiyor
Daha düzgün tanıtım bile yapamamdan askere gitti çocuk...
Geçen sene bu şarkıyı duymayan kalmadı bence ama yine de eklemek istedim çünkü çok güzel
En sevdiğim solo b-side şarkıları
Bence başlık şarkısı olması gereken şarkı
Benim önerilerim bu kadardı sizin şarkı önerilerinizi de merak ediyorum. Band dışı kpop olmayan şarkılar da olabilir