Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Haber Erkek Idol... 6 Köpeği Kız Arkadaşıyla Bırakıp Ondan Ayrıldıktan Sonra Kız Arkadaşı 'şok Oldu'

chewy

Fanbase Starter
Katılım
18 Haz 2023
Mesajlar
419
Tepki
2,219
Puan
59
FhnOOY.jpg

Sevgilisinden ayrıldıktan sonra altı köpek yavrusuyla yalnız kalan kadının hikayesi 'Unpredictable Fortunetellers'a geldi.

KBS Joy'da 2 Ekim'de yayınlanacak olan 'Unpredictable Fortunetellers'ın 235. bölümünde, kör randevu uygulaması ile tanıştığı erkek arkadaşının ondan ayrılıktan sonra altı yavru köpekle tek başına ilgilenmek zorunda kalan bir kadının hikayesi anlatılacak.

Stüdyoyu bir köpekle birlikte ziyaret eden eski kız arkadaş ortaya çıktığında, Seo Jang-hoon sevimli köpeğe bakan bir baba gibi mutlu bir şekilde gülümsedi, ancak hikaye anlatıcının takip eden hikayesi şok ediciydi.


Erkek arkadaşının görünüşünü bir kör randevu uygulamasında gördükten ve ona aşık olduktan üç yıl sonra ondan ayrıldığını söyleyen hikaye anlatıcısı, Bodhisattva'nın erkek arkadaşının mesleğinin ne olduğu sorusuna tereddütle cevap vererek merak uyandırdı: "Bu bir idol şarkıcı XX." Yani bir idol ama bir kör randevuya çıktı. Bir uygulama kullanıp kullanmadığı merakla sorulduğunda yanıt verdi.

İlişkide herhangi bir sorun yaşanmadı ancak çıkmaya başladıktan sonra hiç parası olmadığını söyleyerek hikaye anlatıcısına sempati uyandıran erkek arkadaş, hikaye anlatıcısının idol stajyeri olduğu dönemde yalnızca milyonlarca won verdiğini açıkladığında herkes şok oldu.

VNkWXr.jpg

Hikaye anlatıcısinin erkek arkadaşına yiyecek, giyecek ve barınak sağlaması yeterli değildi, bu yüzden erkek arkadaşı hikaye anlatıcısına 'gizli bir ilişki sürdürme sözleşmesi' yazmasını önerdi. Hikaye anlatıcının endişeli kalbi nedeniyle bir sözleşme ilişkisini bile riske attığına dair hikayesini dinledikten sonra, Seo Jang-hoon idol şarkıcı eski erkek arkadaşına mesaj göndermek için ekrana döndü ve şaşkınlıkla "Kafanı kullandın~" dedi.

Ancak erkek arkadaşının zulmü bununla bitmedi. Çift, birlikte büyüttükleri 6 yavruyu sorumsuzca teslim ederek ayrılıklarını açıklamış, anlatıcı ise şu anda 6 yavruya maddi gücü yetmediği halde yavru yetiştiriyor ki bu çok zor bir durum.

Yazarın idol eski erkek arkadaşıyla altı köpek yetiştirmesinin gizli nedeni hakkındaki hikayeyi ayın 2'sindeki 'Unpredictable Fortunetellers' bölümünde bulabilirsiniz.

-

-Onun bir aptal olduğunu düşünüyorum ama en iyi idollerden biri olursa şaşırırım...

-3 yıldır çıkıyorlarmış ama stajyerken ona para verdiğine göre çıkışını yeni yapmış olmalı.

-3 yıldır birlikteyiz ama arada bir eğitim dönemi varsa, çıkışımızın üzerinden o kadar da uzun süre geçmemiş gibi değil.

-Buradaki hikayelerin hepsi gerçek mi..??

-Çıkış yaptıklarından bu yana bir süre geçmiş olmalı.

- İdolün ajansı ünlüydü ama herkesin tanıdığı bir grup değildi
-O şirket meşhur ama o şirketin adını söyleseniz bile akla ilk önce başka gruplar geliyor

-Kız arkadaşları olan ve paraları olmadığını söyleyerek sürekli para dilenen çok aptal idol vakaları var.

-Haha, ama... ünlü bir grubun yabancı bir üyesi de kız arkadaşının parasını çalmamış mıydı?

-Sanırım 3. veya 4. nesil idollerle ilgili.

-Bunun gibi yorumları gördüğümde, insanların sanki sadece sevdikleri idollermiş gibi ünlü görünmeleri beni gerçekten üzüyor. Hikâyedeki kişi ünlü olsun ya da olmasın, hikâye anlatıcısı, sevgilisinin parasını alıp onu altı köpekle yalnız bırakması nedeniyle acı çekmektedir ama erkek ünlünün ünlü olup olmaması bundan daha mı önemlidir?

-

Görünüşe göre yorumlardaki birinin kişinin kimliğini biliyormuş 🤔 Şirketinin çok meşhur olduğunu ancak grubun popüler olmadığını söylemiş. Ayrıca başka biri de X1 üyesi olduğunu düşünmüş
 

kayısı

avukat kedy
Moderatör
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
700
Tepki
2,100
Puan
113
Ay ortaya çıksa çok isterim çok merak ettim ahsksksk
X1 demeyin niyeyse 90larda doğmuş biri gibi geldi o yüzden Seungyoun fln yaptıysa böyle bişey çok şaşırırım 😳
Sanırım yayına köpekle gelmiş ve köpek de yavruymuş, belki de o yüzden insanlar yeni çıkış yapmış birisi diyorlar... Ama uyduruyor da olabilirim çözemedim. dklfjgdgfkkl
 
Üst