Blabla
Rookie Idol
- Tepki
- 1,785
Bugün bununla ilgili çok fazla dolduğumu hissettim ve içimi buraya dökmeye karar verdim. Eski bir arkadaşımın abisi bir kızla nişan arifesindeydi. Kız, erkeği çok beğenmiş ve sırf onun için en pahalı yerlerden nişan tepsisi yaptirmis. Üstelik sürekli sevdiği adamı el üstünde tutuyordu. Genç bir öğretmendi ve evlenmek istiyordu. Gönlünü de bir şekilde bu oğlana kaptırmış işte. Oğlan da hem işsiz, çalışmak istemiyor, hem de hiçbir işe yaramaz tembel bir insan. Kaç yaşına gelmiş hala annesinin eline bakıyor. Annesi de sessiz birisi. Bu oğlan bir süre sonra bu pırlanta gibi kızımızdan sırf "dişleri yamuk olduğu için" ve ayakları büyük olduğu için? Ayrıldı. Evet. Sebepler tamamen buydu. Mesela bu olayda evet kızı Allah kurtarmış ama ben o ailenin yerinde olsam çocuğu evire çevire döverim kimse kusura bakmasın. Bu arada tabii ki de insan yeni tanıştığı biriyle ısınmayabilir ve ayrılır. Fakat bu çocuk dişleri ve ayakları için kızı resmen herkese rezil etti. O haliyle bir de kızı kendine layık görmedi? Isınamadım diyebilirdi, anlaşamadım, sevemedim diyebilirdi ama nişana günler kala dış görünüşü için bir insanı aşağılamak? Ayrıca herkes bu olayı talihsizlik olarak gördü. Kimse çocuğu suclamadi. Şuan napiyorlar bilmiyorum ama inşallah o kız çok iyi yerlere gelmiştir. Kendisini olduğu gibi kabullenen biriyle olmuştur. O aglayisi gözümün önünden hiç gitmiyor....