Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt OlBen asik olablrm ben ondan kucugumBana torpil geçmiş yaa🫶🫶
Ni-ki'ciğim ÇOK TATLI IYI KALPLI SAYGILI BIRI
Bana göre sektörün en iyi dansçılarından. Ve de enhada en çok güldüğüm üyelerden biri. Hakkı çok yendi. Ama yine olsa yine savunurum
Neyse efenim, kendisini cooook seviyorum 🫶🫶 Ekli dosyayı görüntüle 18915
ses tonu her zaman hosuma gitmiyor maalesef ama kpop sektorune gore iyi vokali oldugu dogru. solosunda daha cesur daha sert bir konsept yapar diye ummustum ama killing me good da fena degildi.@@augustine jihyo
Ben sana Lily vermek istiyorumbana da bir idol ismi yazın bakalım, merak ettim kimi yazacaksınız
demek Lily veriyorsun kendisini hiç takip etmiyorum ama bakmıştım güçlü sesi var yetenekli biri sadece daha da geliştirmeli izlenimi alıyorum o kadar, oldukca iyi niyetli saf bir kız enerjisi alıyorum ondan,duygusal da biri bence ben anlarım ben de duygusalım çünkü, çok tatlı şeker sempatik bir kız mutlu olmayı çok hak ediyor umarım Lily daha çok tanınırBen sana Lily vermek istiyorum
Hyr uzak dur tubis mlsf o benim kaderim kaderimBeomgyu yu ver Niki yi al
Exo Sehun diyorum sana benBana da yollayabilirsiniz
Potansiyelini gosteremedigini dusunuyorum evet vokal acisindan zayif olabilir ama visuali ve dansiyla alip goturebilirdi kendiniExo Sehun diyorum sana ben
umarım o skandaldan sonra kamera arkasında yakın değildir ve sana katılıyorum visual ve vokal ile götürebilirdi biraz özgüven lazımdıPotansiyelini gosteremedigini dusunuyorum evet vokal acisindan zayif olabilir ama visuali ve dansiyla alip goturebilirdi kendini
Hyunglarini her zaman desteklemesi cok hosuma gidiyor
Hosuma gitmeyen tek seyi ise eskiden s****gri ile yakin olmasi
Jimin'den sonra en favori BTS üyem olur kendisi. Her ne kadar komikligi ve tuhaf esprileriyle grup içinde öne çıkan birisi bile olsa şarkıcı kimliğini, verdiği temiz aurayı çok seviyorum. Kendiyle barışık olmasını da çok seviyorum. Onun dışında iyi kişiliği olan düzgün bir insan olduğunu düşünüyorum. Solo şarkılarını çok severim bazen komik hataları da olsa şarkıları duygulu söylüyor