Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Anonim Falcı Bacı Geldi

A

Anonymous (1193)

A be kızanlarım dert söylemeyen derman bulamazmış be ya anlat derdini baksın bu falcı bacı
Ben de bilirim gaybı bilen bir Allah'tır ama falcı bacınız içinden geçenleri anlatsın size siz de çok takmayasanız
Ben yine de söyleyeyim insan şaşar beşer geleceği görmem böyle efsunlu güçlerim yoktur ama içimden kalbimden geçenleri yazayım size
Gönder bakayım

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 56

Ben kahve falı istiyorum oluyo mu 😂
Ooooh Turk Kahvesi GIF by TRT

Konu Sahibi
A

Anonymous (ba5d)

İlk bana bak be falcı bacı.
Derdime derman olasın inşallah
Kızanım senin hayatın güzel gidiyormuş ama sürekli minik engeller çıkıyormuş gibi gelir
Sen küçük şeyleri dert edersin üreğine a sarıgülüm ürek mi dayanır bu küçük dertlere

sen insanlara hep cevap mı verirsin en ufak yanlışa gelemez misin öyle gelir bu ahiret bacına

Boşver be çiçekçi kız anlamayana dert anlatılır mı?

Konu Sahibi
A

Anonymous (af3b)

Benim için ne söyleyebilirsin?
Sen içten içe mutsuzsun be gül ağacım içine atmışsın zamanında bir şeyleri hala da gidip söylememişsin
Hep kısır döngüde misin sen her silkelendiğinde geri düşer gibi mi hissedersin
Bazen cesaretine kendin şaşırır edersin bazen de güçsüz düşersin

Kalk be kız bir kere geldik dünyaya

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Eğlenirsin gülersin seversin coşarsın sen bile bilmezsin bazen ne yaparsın
Çok enerjiksin bu enerjin kendi enerjini de süpürür en son kaçasın gelir yine dönersin
Bilmem sen ne edersin
ayy ben de bilmiyorum ben napiyorum falci abla yaaa 😭😭😭 donup dolasip ayni yere gelmemi vurgulaman cok iyi olmus sen gercek bi falcisinnnn 👌👌👌

Konu Sahibi
A

Anonymous (5702)

Bende merak ettim ama günahdır bu bilmezmisin be bacı gaybı Allah bilir deyip böyle haram işlemek olmaz be bacı
Valla haklısın ağzından sevap damlar ee ne demişler hak yoluna getirenin sevabı büyüktür
Ama bu falcı bacınız garibin sözlerine inanıp da yıkmayasınız dünyanızı siz de bilmez misin büyü haramdır
Falcı bacı fal bakmaz namı yürümüştür falcı diye
Falcı bacı öyle söyler tekerlemesini dilden dile