Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Fandoma Girmeden Önce Yaşanan Kararsızlık

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
exol olmak istiyorum ama hem 11 yıllık grup olduklarından hem de dava olayları yüzünden çok geç kalmışım gibi geliyor. sizin de fandomuna girmek istediğiniz ama herhangi bir sebepten dolayı yapamadığınız gruplar var mı merak ettim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

bu arada açtığım ilk konu için kendime küçük bir kutlama🥳

Konu Sahibi
inx

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
Ben nct ve treasure'ın fandomlarına girmek istiyorum ama çok üşeniyorum Yaa çok üye biraz zorlanırım
nct'yi bilmem ama ben trs üyelerini maknae middle ve hyung line olarak ayrı ayrı öğrenmiştim öyle kolay oluyor

Fandoma girmek ne demek? Hani üye mi olunuyor, para mı veriliyor :D
Seviyorsan, takip ediyorsan zaten fanısındır yani, bu şeyleri anlamıyorum ben.
ben de başta böyle düşünüyordum aslında ama bilmiyorum değişti sonra düşüncelerim

Konu Sahibi
inx

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
ilk konunu kutluyorum canım 🥂🥂
benim bp hariç bütün gruplar çünkü kim uğraşacak diyorum üşeniyorum takip edilecek bir sürü içerik falan darlıyo beni. yılda 1 cb yapıp bize hiçbir şey vermeyen BPden razıyım
treasure sağ olsun aynı şekilde ben de alıştım ama exo da çok aktif değil zaten

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Fandoma girmek ne demek? Hani üye mi olunuyor, para mı veriliyor :D
Seviyorsan, takip ediyorsan zaten fanısındır yani, bu şeyleri anlamıyorum ben.
Fanlar genelde daha cok fan olduklari sayflarda takiliyorlar bir de mesela album cikarinca grup hepsini dinliyorlar bir vakit ayiriyorlar. Direkt ilgileniyorlar yani

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
Fanlar genelde daha cok fan olduklari sayflarda takiliyorlar bir de mesela album cikarinca grup hepsini dinliyorlar bir vakit ayiriyorlar. Direkt ilgileniyorlar yani
Ben daha çok casual fan olarak görüyorum kendimi. İlgilendiğim grupların şarkılarını, albümlerini falan dinlerim ama tek tek üyeleri öğrenmekle veya varyete showlarını izlemekle uğraşmam.

Lilyy

Rookie Idol
Tepki
892
Daha fazla fandom işiyle uğraşmıyorum ben.İlk girdiğim zamandan kalma rv bp bts var onun dışında albümlerini takip ettiklerim var onları da stan kategorisine atıyorum.
Seventeen hybe altına geçtiğinden beri her title'ı dinliyorum.Boş vaktim olduğunda albümlerine göz atıp onları da stan kategorisine atmak istiyorum.Boş vaktimin olmasına da son üç dört gün var bu arada hhehehe