Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Fanservis'i Abartan Kpop Grupları

Eren yeager

Fanbase Starter
Tepki
1,914
Kpop hayranları ve Kpop idolleinin artık Queerbattingi bu kadar normaleştirmeye başlaması çok sinirimi bozuyor şu an ülkemizdeki milli voleybol takımının oyuncuları nın ( Ebrar ve vargas) cinsel kimlikleri yüzünden yaşadığı mobbing den sonra daha çok sinirimi bozdu.Ne alaka diye bilirsiniz ama sizin toplumda dışlanma,ötekilestirme ve zorbalanma nedenlerinizi sırf 13,14 yaşındaki ergenlerin fantizelerini tatmin ettmek için kullanan insanlar hakkında ne düşürdünüz.Üstelik lgbt den bu denli prim aldıktan sonra çoğu lgbt hakları konusunda hiçbir destek mesajı vermiyorlar hatta konusunu bile açmıyorlar.Neyse ben hissettiklerimi aktardığıma özellikle 4.jen boy grupları çok yapıyor ateez,straykids,Zb1 kadınlarda da onları seviyorum ama loona ve dreamcather çok yapıyor özellikle straykids üyelerinin sevgili ve ilişki haberleri çıktığında tepkiler ne olacak çok merak ediyorum

Ü

Üye silindi 187

Bu olay çok sıkıntı ya chanbaek mesela çok ünlü bir ship hatta en iyi çift ödülü aldılar bir oylamada bazı exoller bu çiftin Barcelona da gizlice evlendiğine bile inanıyordu fanservis midir bilemem ama üyelerin yakınlığı ve kimyası bir zaman sonra tehlikeli olmaya başladı fanlar abarttı her şeyi bir ara chanbaek bildiğin küs gibiydi kamera önünde yan yana bile gelmiyorlardı.Bu tip şeyler gerçekten de idollerin arkadaşlığına zarar veriyor keşke yapılmasa.Hala daha chanbaek reddemiyoruz inanmayın diyemiyoruz linç edip saldırıyorlar.Ben koreli erkeklerin bromance de daha rahat olduğunu düşünüyorum mesela arkdaşlık yüzüğü takanlar var ama işte bu durum diğer kültürlerde farklı algılanıyor.

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Bu olay çok sıkıntı ya chanbaek mesela çok ünlü bir ship hatta en iyi çift ödülü aldılar bir oylamada bazı exoller bu çiftin Barcelona da gizlice evlendiğine bile inanıyordu fanservis midir bilemem ama üyelerin yakınlığı ve kimyası bir zaman sonra tehlikeli olmaya başladı fanlar abarttı her şeyi bir ara chanbaek bildiğin küs gibiydi kamera önünde yan yana bile gelmiyorlardı.Bu tip şeyler gerçekten de idollerin arkadaşlığına zarar veriyor keşke yapılmasa.Hala daha chanbaek reddemiyoruz inanmayın diyemiyoruz linç edip saldırıyorlar.Ben koreli erkeklerin bromance de daha rahat olduğunu düşünüyorum mesela arkdaşlık yüzüğü takanlar var ama işte bu durum diğer kültürlerde farklı algılanıyor.
Homofobikler ama kendilerine gaylik yapmak icin alan acmislar