Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Fanwarlar

Ü

Üye silindi 25

Gittim baktım. Yine o meşhur ünlemleriyle cringe paragraflar dizmiş. Burcu'yu da gördüm. Onun yazdıkları daha fena. Adminler bu Burcu'yu banlamamış mıydı? Ne ara yine geldi? İşsiz gibi habire hesap açıyor sanırım.
admin demişti zaten sürekli geri geliyor diye BP yine askere gitse de kurtulsak burcudan

Ü

Üye silindi 192

Gecenlerde tiktokta 40 begenili bir kpop videosu gormustum sonra yorumlara girdim fanwarlarda 3 tane ev adresi okudum birbirlerinin evlerini bulmuslar💀 hatta video falan yapiyorlardi bu konuda cok korkunc

Nick Young Wtf GIF

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

hanna ve burcu biraz daha boş yaparlarsa onlara uygulayacağım tarife
Hanna, Burcu ve Yorummer'ın Jennie ve Tae antiliği şu levelda:

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230604-233224_Chrome.jpg
    Screenshot_20230604-233224_Chrome.jpg
    144.7 KB · Görüntüleme: 22

Arven

Fanbase Starter
Tepki
2,284
2 yıldır sitedeyim daha önce görüp görmediğimi hatırlamıyorum. BTS dışı çok etkileşimli haberlerin yorumlarını okumaya üşendiğim için ve Blackpink haberleri genel olarak çok etkileşimli olduğu için gözümden kaçmış olabilir. Forum sayesinde gözüme çarptı. Bayağı işsiz biriymiş. Ve yazdıkları hiç hafife alınmayacak şeyler. Basbayağı direkt hakaret ediyor.
Hanna Jk standi sanırım o yüzden her V haberine ün onu çok değiştirdi gibi şeyler söylüyordu

Ü

Üye silindi 154

Deprem zamanı, bir daha yapmayacağız etmeyeceğiz elin korelisi yüzünden birbirimizin kalbini kırmaya değmezmiş diyenlerin hepsi şu an da nasıl da tam zamanlı fanwarına devam ediyor ama..

• Kalp
Reactions: ask