Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Forum Halkına Merhaba

Tepki
110
Allah duamı kabul ediyo exol yuvası oldu burası dkdndnn keşke daha önce gelseydin
Başka dualarda etsene mesela smle alakalı falan 🥹
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

ben artık cagrılarım ise yaramıyo diye pes edip @Cry for fun (love) 'dan sonra bırakmıstım ama ise yarıyomus demek 😅o zamann kaldıgımız yerden devam😅 ziyaretci exollerr siteye duzgun exo haberi gelmiyo zaten gelin burada konusalımm🥹 gercekten tam anlamıyla biz bizeyiz cekinecek bir sey yok lutfen cekinmeyin😭 cıkın cıkın gelin bekliyoruz💗💗

zaten az cıkan exo haberlerini de cevirmeyip siteye atmamaya devam edeceklerse bi sey diyemem ahsjsadhsaj
Rönesans hareketi başlattın exoller için biliyorsun demi hjgghjj

Konu Sahibi
BAEklava fıstıkk
Tepki
122
Cidd
ben artık cagrılarım ise yaramıyo diye pes edip @Cry for fun (love) 'dan sonra bırakmıstım ama ise yarıyomus demek 😅o zamann kaldıgımız yerden devam😅 ziyaretci exollerr siteye duzgun exo haberi gelmiyo zaten gelin burada konusalımm🥹 gercekten tam anlamıyla biz bizeyiz cekinecek bir sey yok lutfen cekinmeyin😭 cıkın cıkın gelin bekliyoruz💗💗

zaten az cıkan exo haberlerini de cevirmeyip siteye atmamaya devam edeceklerse bi sey diyemem ahsjsadhsaj
cidden d.o nun bir kaç haberinin çıkmasını bekledim hatta çok sıcak konulardı ama bir türlü çıkmamıştı😔