Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Forum Üyeleri As Tmap Ep. 52

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
sıkıldığım için en sevdiğim tmap bölümlerinden birini buraya uyarlamak istedim, seversiniz umarıım (rahatsız olan falan varsa yazsın kaldırırım adını)

@CumberLay🔥
hyunsuk:
yönetici olmasına rağmen her oyun bir kişi onun mafya olduğunu iddia ediyor. adil olsa da sağı solu belli değil bir bakmışsınız mafyaları tutuyor, onlarla seviniyor olabilir. yasak olduğu halde konuşanları bizzat yanına gidip susturur -bu konuda oldukça ciddi-, öldürülme gibi bir derdi olmadığı için döner koltuğunda izlediği kaosla en çok eğlenen o 1000001171.jpg

@callmeswarley

jihoon: suçlanmamak için her şeyi yapabilir. sesi çıkmıyor vs. denmesin diye sürekli bir şeyler söylüyor. yalan söyleyip söylemediğini anlamak diğerlerine göre daha kolay çünkü herkes onun hangi rolde nasıl davrandığını ezberlemiş durumda 1000001173.jpg

@aslı
yoshi: yalan söylemekte ve savunma yapmakta pek iyi değil bu yüzden köylü olsa bile şüphe çekiyor ve asılıyor😭 1000001186.jpg

@Bloom🔥
junkyu: rolünüz ne? diye sorulduğunda mafyayım (köylüydü) diyerek kendini öne attığından beri herkesin suçladığı o kişi. mafyalardan en az bir tanesini her zaman bulur. "bunun için bana ihtiyacınız var. beni takip etmenizi öneririm." tahmin yürütmekte iyi olduğu için akşam olmadan önce doktorların kendisini korumasını istiyor. yeri geldiğinde doktorlara da laf atar "uzaktan eğitimle mi doktor oldunuz" 1000001181.jpg

@beria
mashiho: oyunu ya yanlış anladı ya da yanlış cümle kuruyor (şüpheli). mashiho'nun "doktor dedektifi mi öldürecek?" i 🤝🏻 beria'nın "mafyalar ve doktorlar aralarında nasıl anlaşacak?" ı. masum bir köylü ya da doktor olması fark etmez, ne yaparsa yapsın mafya olmadığına kimseyi inandıramıyor 1000001174.jpg

@Tubisss
jaehyuk: yakalanmamak için aniden drama yaratabilir ve kafasından yazdığı senaryoya, kimsenin araya girmesine izin vermeyen abartı anlatım tarzı ve mimikleriyle hepinizi ikna edebilir. bir şekilde herkesi kandırmayı başarıyor öyle ki oyun bittiğinde bir süre mafyanın o olduğunu algılayamayabilirsiniz 1000001195.jpg

@oyunda ilk defa yer alan neredeyse herkes
asahi: oyunda var ama sesi çıkmıyor hem köylüler hem mafyalar varlığını unuttuğu için bir şekilde oyunun sonunu öldürülmeden görmüş oluyor 1000001187.jpg

@Prenses Ciklet
yedam: mafya olduğu zamanlarda diğerlerini manipüle etmekte iyi, herkesin kafasını karıştırıyor. mafya olduğunu anlasanız bile başkasını asmanız gerektiği düşüncesine sokabilir sizi 1000001183.jpg

@canimbanabas
doyoung: mafya olmasa bile mafya olan, herkesin şüpheli yaklaştığı, adı anılmadığında bile iş son kararı vermeye gelince acaba o mu diye köylülerin aniden ortaya attığı potansiyel mafya kendisi. ne yazık ki şüpheler genelde boş çıkıyor 1000001172.jpg

@JkunTavşanDişleri
haruto: mafya, soytarı, köylü hiç fark etmiyor bir şekilde köylüler tarafından ilk ellerde asılmış oluyor oyunun sonunu bir göremedi😭😭 1000001178.jpg

@revelimderevelim
jeongwoo: oyunun başında oyun hakkında fazla soru sorduğu için herkes masum olduğuna inanmıştı ama artık ilk öldürülenlerden olma kervanında yer alanlardan biri maalesef, nedeni ise birçok kişiyi suçlaması olabilir çünkü tahminleri yanlışsa köylüler doğruysa mafyalar kurban ediyor onu 1000001189.jpg

@kelebek
junghwan: hedef gösterdiği isimler oyunun sonunda gerçekten mafya çıkıyor. herkesi ifşalayabilir ama köylülere iyilik yaramadığı için onu dinlemiyorlar. dedektif onu araştırmasaydı bir mafya olarak yakalanmazdı, iyi oynuyor 1000001193.jpg

Son düzenleme:
Konu Sahibi
inx

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
En çok eğlenenin ben olduğu cidden doğru byapaoshwljshsh Arada mafyalar ile de sevinmiyor değilim 🫢 Hepinizin neler düşündüğünü neler yaptığını uzaktan görmek gerçekten baya eğlenceli
Çok iyi yazmışsinnn eline sağlık ✨🫶
teşekkür ederiim🫰

Son düzenleme:
Konu Sahibi
inx

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
Ayrıca dün mafya çıktığın hâlde hâla benden şüphelenmen 🤨 mafya olsaydık aynı grupta olurduk değil mi ? Mafya olduğun ortaya çıktı hâla diyor ki senden şüphelenmiştim dkjdjkjd
son salisiye kadar role devam etmek gerekiyor üzgünüm vldmcsnclsmx

Konu Sahibi
inx

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
Forum kullanıcılarından bağımsız Junghwan cidden nokta atışı olmuş. O çocukta tam "köylülere iyiliği yarandıramamış" bir tip var.
her mafyayı bilmesini geçtim asılınca kendi takımında olan mafyayı bile ifşaladı aynen aynen öyledir diyerek geçiştirdiler çocuğu😭😭

Konu Sahibi
inx

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
Bir insan da çıkıp bu zavallı köylüydü demedi.
dikkat dağıttığın için söylememe kararı almıştım
Oyun bitti tüm mafyalar ortaya çıktı "kendisi de dahil" yazdıgı şey bu bir an dedim nasıl bir şey yaşıyorum zaten bu kız mafya değil miydi? E mafyalar birbirini tanır ? Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi ?

Ekli dosyayı görüntüle 7178
ya sen jimin üzerine yemin etmemekte ısrar edince beni de şüpheye düşürdün -saliselik bile olsa😭😭😭😭

Konu Sahibi
inx

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
İkonik cumlem 'ben bebek bakiyorum'u nasil unutursun ahqşfmwşfmfl onun disinda tam anlamşyla katiliyorum
çünkü mashiho bebek bakmıyordu ama doktor dedektifi mi öldürecek diye sordu senin ilk oyunlarda yazdığın soru gibi😭😭😭

canimbanabas

Fanbase Starter
Tepki
1,760
sıkıldığım için en sevdiğim tmap bölümlerinden birini buraya uyarlamak istedim, seversiniz umarıım (rahatsız olan falan varsa yazsın kaldırırım adını)

@CumberLay🔥
hyunsuk:
yönetici olmasına rağmen her oyun bir kişi onun mafya olduğunu iddia ediyor. adil olsa da sağı solu belli değil bir bakmışsınız mafyaları tutuyor, onlarla seviniyor olabilir. yasak olduğu halde konuşanları bizzat yanına gidip susturur -bu konuda oldukça ciddi-, öldürülme gibi bir derdi olmadığı için döner koltuğunda izlediği kaosla en çok eğlenen o Ekli dosyayı görüntüle 7161

@callmeswarley

jihoon: suçlanmamak için her şeyi yapabilir. sesi çıkmıyor vs. denmesin diye sürekli bir şeyler söylüyor. yalan söyleyip söylemediğini anlamak diğerlerine göre daha kolay çünkü herkes onun hangi rolde nasıl davrandığını ezberlemiş durumda Ekli dosyayı görüntüle 7162

@aslı
yoshi: yalan söylemekte ve savunma yapmakta pek iyi değil bu yüzden köylü olsa bile şüphe çekiyor ve asılıyor😭 Ekli dosyayı görüntüle 7163

@Bloom🔥
junkyu: rolünüz ne? diye sorulduğunda mafyayım (köylüydü) diyerek kendini öne attığından beri herkesin suçladığı o kişi. mafyalardan en az bir tanesini her zaman bulur. "bunun için bana ihtiyacınız var. beni takip etmenizi öneririm." tahmin yürütmekte iyi olduğu için akşam olmadan önce doktorların kendisini korumasını istiyor. yeri geldiğinde doktorlara da laf atar "uzaktan eğitimle mi doktor oldunuz" Ekli dosyayı görüntüle 7164

@beria
mashiho: oyunu ya yanlış anladı ya da yanlış cümle kuruyor (şüpheli). mashiho'nun "doktor dedektifi mi öldürecek?" i 🤝🏻 beria'nın "mafyalar ve doktorlar aralarında nasıl anlaşacak?" ı. masum bir köylü ya da doktor olması fark etmez, ne yaparsa yapsın mafya olmadığına kimseyi inandıramıyor Ekli dosyayı görüntüle 7165

@Tubisss
jaehyuk: yakalanmamak için aniden drama yaratabilir ve kafasından yazdığı senaryoya, kimsenin araya girmesine izin vermeyen abartı anlatım tarzı ve mimikleriyle hepinizi ikna edebilir. bir şekilde herkesi kandırmayı başarıyor öyle ki oyun bittiğinde bir süre mafyanın o olduğunu algılayamayabilirsiniz Ekli dosyayı görüntüle 7167

asahi: oyunda var ama sesi çıkmıyor hem köylüler hem mafyalar varlığını unuttuğu için bir şekilde oyunun sonunu öldürülmeden görmüş oluyor Ekli dosyayı görüntüle 7169

@Prenses Ciklet
yedam: mafya olduğu zamanlarda diğerlerini manipüle etmekte iyi, herkesin kafasını karıştırıyor. mafya olduğunu anlasanız bile başkasını asmanız gerektiği düşüncesine sokabilir sizi Ekli dosyayı görüntüle 7170

@canimbanabas
doyoung: mafya olmasa bile mafya olan, herkesin şüpheli yaklaştığı, adı anılmadığında bile iş son kararı vermeye gelince acaba o mu diye köylülerin aniden ortaya attığı potansiyel mafya kendisi. ne yazık ki şüpheler genelde boş çıkıyor Ekli dosyayı görüntüle 7171

@JkunTavşanDişleri
haruto: mafya, soytarı, köylü hiç fark etmiyor bir şekilde köylüler tarafından ilk ellerde asılmış oluyor oyunun sonunu bir göremedi😭😭 Ekli dosyayı görüntüle 7172

@revelimderevelim
jeongwoo: oyunun başında oyun hakkında fazla soru sorduğu için herkes masum olduğuna inanmıştı ama artık ilk öldürülenlerden olma kervanında yer alanlardan biri maalesef, nedeni ise birçok kişiyi suçlaması olabilir çünkü tahminleri yanlışsa köylüler doğruysa mafyalar kurban ediyor onu Ekli dosyayı görüntüle 7174

@kelebek
junghwan: hedef gösterdiği isimler oyunun sonunda gerçekten mafya çıkıyor. herkesi ifşalayabilir ama köylülere iyilik yaramadığı için onu dinlemiyorlar. dedektif onu araştırmasaydı bir mafya olarak yakalanmazdı, iyi oynuyor Ekli dosyayı görüntüle 7176
kendini de ekleseydin karda yürüyüp izini belli etmeyen inx 🤫🤫🫢
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

@CumberLay🔥
hyunsuk:
yönetici olmasına rağmen her oyun bir kişi onun mafya olduğunu iddia ediyor. adil olsa da sağı solu belli değil bir bakmışsınız mafyaları tutuyor, onlarla seviniyor olabilir. yasak olduğu halde konuşanları bizzat yanına gidip susturur -bu konuda oldukça ciddi-, öldürülme gibi bir derdi olmadığı için döner koltuğunda izlediği kaosla en çok eğlenen o Ekli dosyayı görüntüle 7161

@callmeswarley

jihoon: suçlanmamak için her şeyi yapabilir. sesi çıkmıyor vs. denmesin diye sürekli bir şeyler söylüyor. yalan söyleyip söylemediğini anlamak diğerlerine göre daha kolay çünkü herkes onun hangi rolde nasıl davrandığını ezberlemiş durumda Ekli dosyayı görüntüle 7162

@aslı
yoshi: yalan söylemekte ve savunma yapmakta pek iyi değil bu yüzden köylü olsa bile şüphe çekiyor ve asılıyor😭 Ekli dosyayı görüntüle 7163

@Bloom🔥
junkyu: rolünüz ne? diye sorulduğunda mafyayım (köylüydü) diyerek kendini öne attığından beri herkesin suçladığı o kişi. mafyalardan en az bir tanesini her zaman bulur. "bunun için bana ihtiyacınız var. beni takip etmenizi öneririm." tahmin yürütmekte iyi olduğu için akşam olmadan önce doktorların kendisini korumasını istiyor. yeri geldiğinde doktorlara da laf atar "uzaktan eğitimle mi doktor oldunuz" Ekli dosyayı görüntüle 7164

@beria
mashiho: oyunu ya yanlış anladı ya da yanlış cümle kuruyor (şüpheli). mashiho'nun "doktor dedektifi mi öldürecek?" i 🤝🏻 beria'nın "mafyalar ve doktorlar aralarında nasıl anlaşacak?" ı. masum bir köylü ya da doktor olması fark etmez, ne yaparsa yapsın mafya olmadığına kimseyi inandıramıyor Ekli dosyayı görüntüle 7165

@Tubisss
jaehyuk: yakalanmamak için aniden drama yaratabilir ve kafasından yazdığı senaryoya, kimsenin araya girmesine izin vermeyen abartı anlatım tarzı ve mimikleriyle hepinizi ikna edebilir. bir şekilde herkesi kandırmayı başarıyor öyle ki oyun bittiğinde bir süre mafyanın o olduğunu algılayamayabilirsiniz Ekli dosyayı görüntüle 7167

asahi: oyunda var ama sesi çıkmıyor hem köylüler hem mafyalar varlığını unuttuğu için bir şekilde oyunun sonunu öldürülmeden görmüş oluyor Ekli dosyayı görüntüle 7169

@Prenses Ciklet
yedam: mafya olduğu zamanlarda diğerlerini manipüle etmekte iyi, herkesin kafasını karıştırıyor. mafya olduğunu anlasanız bile başkasını asmanız gerektiği düşüncesine sokabilir sizi Ekli dosyayı görüntüle 7170

@canimbanabas
doyoung: mafya olmasa bile mafya olan, herkesin şüpheli yaklaştığı, adı anılmadığında bile iş son kararı vermeye gelince acaba o mu diye köylülerin aniden ortaya attığı potansiyel mafya kendisi. ne yazık ki şüpheler genelde boş çıkıyor Ekli dosyayı görüntüle 7171

@JkunTavşanDişleri
haruto: mafya, soytarı, köylü hiç fark etmiyor bir şekilde köylüler tarafından ilk ellerde asılmış oluyor oyunun sonunu bir göremedi😭😭 Ekli dosyayı görüntüle 7172

@revelimderevelim
jeongwoo: oyunun başında oyun hakkında fazla soru sorduğu için herkes masum olduğuna inanmıştı ama artık ilk öldürülenlerden olma kervanında yer alanlardan biri maalesef, nedeni ise birçok kişiyi suçlaması olabilir çünkü tahminleri yanlışsa köylüler doğruysa mafyalar kurban ediyor onu Ekli dosyayı görüntüle 7174

@kelebek
junghwan: hedef gösterdiği isimler oyunun sonunda gerçekten mafya çıkıyor. herkesi ifşalayabilir ama köylülere iyilik yaramadığı için onu dinlemiyorlar. dedektif onu araştırmasaydı bir mafya olarak yakalanmazdı, iyi oynuyor Ekli dosyayı görüntüle 7176
tam hatırlamıyorum ama sanırım asılmadıpım tek oyun vampir olduğum oyundu allahın cezaları