- Tepki
- 2,450
öncelikle ALINMAK YOK HİÇBİR ŞEY CİDDİ DEĞİL
boş boş video izlerken başlık açasım geldi ve ben de karşıma çıkan/aklıma gelen videoları sizlerle ilişkilendirdim(???niye bu kadar ciddi oldum inanın ben de bilmiyorum) hepsinin nedenlerini yazdım zaten yine de burada yer almaktan rahatsız olan veya alınan varsa söyleyebilir kaldırırım🫶
benim buna bahanem yok tamamen sizsiniz bu üçlü xpejxpskd
öğretmen: @kelebek
bünyamin: @bbequitedontcry
melih: @Prenses Ciklet
hepimizin arasında en muhafazakar kaldığın için bu video karşıma çıkınca aklıma sen geldin alınmazsın umarım kötü bir niyet yok
@rüyalardabuluşaım
pandalının (sabriye) zorbalığına jktdnin karşılık verme vakti geldi diye düşündüm
şaka video karşıma çıkınca aklıma sadece siz geldiniz🫡
teyze: @JkunTavşanDişleri
amca: @🐼×͜×🐼
bilgi köşesi başlığı sağ olsun aklıma bu videoyu görünce siz geldiniiz
sitede ve forumda kaos vs. dönerken sizin tartışma konusu✊️
@mineonere @çiçek @Kaudupul @peterpan @Arven
güzel güzel hayatını anlatırken aniden ekonomiye veya yaşam şartlarına geçiş yapabildiğin için bu video bana seni hatırlattı dkokepdmecneodk
@Nayna
fazla uzatmak istemedim -video bulmaya üşendiğimden değil- sevilirse part 2 yaparım isteyen kişilerle
boş boş video izlerken başlık açasım geldi ve ben de karşıma çıkan/aklıma gelen videoları sizlerle ilişkilendirdim(???niye bu kadar ciddi oldum inanın ben de bilmiyorum) hepsinin nedenlerini yazdım zaten yine de burada yer almaktan rahatsız olan veya alınan varsa söyleyebilir kaldırırım🫶
benim buna bahanem yok tamamen sizsiniz bu üçlü xpejxpskd
öğretmen: @kelebek
bünyamin: @bbequitedontcry
melih: @Prenses Ciklet
hepimizin arasında en muhafazakar kaldığın için bu video karşıma çıkınca aklıma sen geldin alınmazsın umarım kötü bir niyet yok
@rüyalardabuluşaım
pandalının (sabriye) zorbalığına jktdnin karşılık verme vakti geldi diye düşündüm
şaka video karşıma çıkınca aklıma sadece siz geldiniz🫡
teyze: @JkunTavşanDişleri
amca: @🐼×͜×🐼
bilgi köşesi başlığı sağ olsun aklıma bu videoyu görünce siz geldiniiz
sitede ve forumda kaos vs. dönerken sizin tartışma konusu✊️
@mineonere @çiçek @Kaudupul @peterpan @Arven
güzel güzel hayatını anlatırken aniden ekonomiye veya yaşam şartlarına geçiş yapabildiğin için bu video bana seni hatırlattı dkokepdmecneodk
@Nayna
fazla uzatmak istemedim -video bulmaya üşendiğimden değil- sevilirse part 2 yaparım isteyen kişilerle
Son düzenleme: