Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Forumda Bitmeyen Zorbalık+Atılan Iftiralar

stormysukuna

Trainee
Tepki
-78
herkese tekrardan merhaba arkadaşlar. beni tanıyanlarınız vardır başlarda burda saygı ve sevgi çerçevesinde çok güzel vakitler geçirmiştik.
başkalarının idollerine her şeyi diyebilen kişiler kendi idollerini eleştirdiğim için toplu şekilde üstüme gelmeye başladılar. tek derdim burdaki insanların gözünü açmaktı. estetikleriyle hak etmeden kazandıkları paralarını söylediğim için beni takıntılı ilan ettiler.kurdukları grupta birbirleriyle konuşup daha da doldurdular. profil mesajlarında açık seçik dalga geçip bunu da inkar ettiler. birbirlerini en sonunda dayanamadım gittim. gitmeme rağmen forumu okumaya devam ettim. başkasının açtığı hesabın bile iftirasını bana attılar. aklımdan ne geçiyosa direk söyleyen kimseden çekinmeyen biriyim.zorbalara zorba dediğim için hala benim adımı geçirip dalga geçmeye devam ediyolar. biri bir fikir belirtince topluluk olarak saldırmaktan başka bişey yaptıkları yok. geçenlerde tekrar baktım hala aynı tas aynı hamam vay anasını kimse de ağzını açıp tek laf etmiyo. artık insanların gözünün açılmasını istiyorum bu kişiler olmasaydı forum hala ilk günkü gibi eğlendiğimiz bir yer olurdu. günlük hayatta yaşadığım stresi attığım bi yerken bana daha fazla stres veren bi yer haline gelmişti bunlar yüzünden. burda artık zorbalığa çanak tutulmasın,farklı görüşte olan herkesi direk dışlayıp forumdan soğutup yollamayın :d

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
TLGLEŞSŞFŞWİWEĞGŞDŞAŞSŞWİQİ KIZIM sen o kqdar inzivaya çekildin hiç mi geliştirmedin kendini bu süreçte hala bozuk plak gibi zorba estetik bp diyip duruyosun?? kim sana ne iftirası atmış aurıca bu kadar şikayetçiysej dönme uzaktan okumaya devam et senle mi uğraşcaz abla

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
gördüğünüz gibi saniyesinde damlayıp her zaman yaptıkları şeyi yapmaya başladılar
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

hoşbulmadım yine sayenizde
öff aynı şeyleri mi konuşcaz seninle oturup bizim hakkımızda başlık açmışsın gelmeyip napcaz?? saldırıyosun karşılık alınca zorba diyorsun burda salağa anlatır gibi zorbalığın ne olduğunu anlattık size hala mı anlamadın

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
burayı sadece kendi eğlence parkınıza çevirdiniz gelen yeni kişiler de sizin takımdan olmak için yaptığınız hiçbir şeye ses çıkarmadı gelip gerçekleri söylediğim için yine başladınız topluca saldırmalara :d
he aşko bütün büyük oyunu sen gördün millet göremedi gelip 1 ay önceki gibi zorbalar diyeceğine gelip adam gibi takılsan hiç umurumuzda olmazsın. hala bizimle takılmadığın için ağlıyorsun 🥺🥺🥺

2307

Fanbase Starter
Tepki
1,175
herkese tekrardan merhaba arkadaşlar. beni tanıyanlarınız vardır başlarda burda saygı ve sevgi çerçevesinde çok güzel vakitler geçirmiştik.
başkalarının idollerine her şeyi diyebilen kişiler kendi idollerini eleştirdiğim için toplu şekilde üstüme gelmeye başladılar. tek derdim burdaki insanların gözünü açmaktı. estetikleriyle hak etmeden kazandıkları paralarını söylediğim için beni takıntılı ilan ettiler.kurdukları grupta birbirleriyle konuşup daha da doldurdular. profil mesajlarında açık seçik dalga geçip bunu da inkar ettiler. birbirlerini en sonunda dayanamadım gittim. gitmeme rağmen forumu okumaya devam ettim. başkasının açtığı hesabın bile iftirasını bana attılar. aklımdan ne geçiyosa direk söyleyen kimseden çekinmeyen biriyim.zorbalara zorba dediğim için hala benim adımı geçirip dalga geçmeye devam ediyolar. biri bir fikir belirtince topluluk olarak saldırmaktan başka bişey yaptıkları yok. geçenlerde tekrar baktım hala aynı tas aynı hamam vay anasını kimse de ağzını açıp tek laf etmiyo. artık insanların gözünün açılmasını istiyorum bu kişiler olmasaydı forum hala ilk günkü gibi eğlendiğimiz bir yer olurdu. günlük hayatta yaşadığım stresi attığım bi yerken bana daha fazla stres veren bi yer haline gelmişti bunlar yüzünden. burda artık zorbalığa çanak tutulmasın,farklı görüşte olan herkesi direk dışlayıp forumdan soğutup yollamayın :d
Olay nedir?

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
burayı sadece kendi eğlence parkınıza çevirdiniz gelen yeni kişiler de sizin takımdan olmak için yaptığınız hiçbir şeye ses çıkarmadı gelip gerçekleri söylediğim için yine başladınız topluca saldırmalara :d
E zaten her acilan bp haberinde bp estetikli yatip para kazaniyorlar diyen 200 yorum var yani kimin gozunu acacakmissin😭 hem de asiri bir gruplasma yok

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
eksi atmaya da devam edin sadece gerçek yüzünüzü ortaya çıkarıyosunuz :dd
DLHLFŞSĞSĞFRŞWĞSĞDŞRŞWQĞA AMAN ALLAHIM MASKELERİMİZİ DÜŞÜRDÜ YİNE PAT PAT PATT😭😭😭 get over itt defol istediğin gibi takıl forumda elini kolunu mu bağladık bpye taktığın gibi bize de taktın tedavi ol

Konu Sahibi
stormysukuna

stormysukuna

Trainee
Tepki
-78
abla bana yazdiklarinin ssini attirma ya WOSMQOSMWOKDOWKDOWLSLW jennie sevmeyeni gruba almiyorlar diye agliyordun en son jktd falan da var sanmistin hatta. aynen dedigin gibi jennie sevmeyeni almiyoruz defollll
doğru değil mi söylediğim? jennieyi eleştirdim diye düşman bellediniz o grupta kim var sizinle aynı düşünmeyen aynı düşünmese bile fikirlerini söylemelerine izniniz var mı kelebek :d

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
doğru değil mi söylediğim? jennieyi eleştirdim diye düşman bellediniz o grupta kim var sizinle aynı düşünmeyen aynı düşünmese bile fikirlerini söylemelerine izniniz var mı kelebek :d
sana bunları bilale anlatır gibi anlayamadık mı biz daha önce. grupta army de var engene de var senin gibi idollerle kafayı mı bozduk?? tedavi ol ve git sınavına çalış yine mezuna kalcan

Konu Sahibi
stormysukuna

stormysukuna

Trainee
Tepki
-78
Bence sen bu tarz şeyleri kafanda kuruyorsun. Senin gitmeme yakın bende buraya kayıt oldum. Ve üzerime gelen kimse olmadı? Benden sonrada gelenler oldu, yine kimse onların üzerine gitmedi. İnsan hatayı biraz da kendinde aramalı.
çünkü siz onların tavuğuna kış demediniz bak burda bile geldin savunuyosun seni niye dışlasınlar?

Konu Sahibi
stormysukuna

stormysukuna

Trainee
Tepki
-78
görmeyeli gruplaşma gittikçe büyümüş yeni yeni üyeler de dahil edilmiş bir tane bile eleştiri yapabilen ve kabul eden kimse yok
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Durduk yere millete niye sataşayım? Manyak mıyım ben? Karşıt fikir olunca belirtiyoruz zaten. Burda Blink&ARMY tartışması yapalı 3 gün olmadı. Kimse de kimsenin üzerine gitmiyor hâlâ.
blink armylerin sitede birbirlerine dediklerini biliyoruz burda yüzsüz gibi konuşuyosunuz

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
blink armylerin sitede birbirlerine dediklerini biliyoruz burda yüzsüz gibi konuşuyosunuz
abla herkes sen gibi obsesif mi burada ne tartışırsak tartışalım o konu benşm için orada bitmiştir senin gibi aylarca zırlamıyoruz diye yüzsüz mü olduk???