🍭SuGa 🍭
Trainee
- Tepki
- 106
Artık bana göre bu sitedeki herkes zorbalığı ve iftirayı hak ediyor. herkes demeyim ama çoğu kişi. çünkü herkes fark etmiştir burası artık çok toxicleşti. ve toksik kişileri forumlara çağırdılar kimse objektif ve bir gruba sebepsiz nefret yorumu yapmadan duramaz olmuş. açık sözlü olacağım diye aklına gelen her şeyi yazıp bir de burada duyar kasma. herkes aklına gelen ilk şeyi yazmıyor tabii ki. bir tartıyor. çünkü belki saldırganca olacak ama blackpink fandomunda misilleme yapma durumu var. sen kötü şeyler yazınca onlarda hop hemen bir post ya da alakasız bts den bahsedip nefret yorumu yapıyorlar. army misin bilmiyorum ama sen bu postu paylaşmışsın konular kısmında görebilirsiniz bts hakkında yazılan postu postların altında yazılan saçma sapan şeyleri. bana ne diyebilirsin ama ben zaten twitter da instagram da netizen sayfasında bts hakkında saçma sapan nefret yorumlarını görüyorum. askerlik gönderisine bile yazacak bir şey buluyorlar. bir de burada tepki çekeceğini bildiğin yorum yapıp onları daha da kışkırtmaya gerek yok. army olduğunu düşündüm çünkü burada seni savunanlar da çoğunlukla army sanırım. ama yaptığın şey eleştiri değil. bu eleştiri dediğin şeyi zaten defalarca yazmışsın öyle yazmışlar tepki verince de zorbalık falan diyorsun. bir de buradakilerin cümlelerini eleştirilerini hafifletmesine de yorum yapma çünkü haklılar yapmaları gereken bu zaten.
ben zaten bu gelen toxic kitle yüzünden buradan uzaklaştım buraya aslında webtoon konuşmak için gelmek istiyorum. okuyan varsa webtoonlar manwha mı diyorlar onları okuyan varsa konu açıp konuşmak isterim.
ben zaten bu gelen toxic kitle yüzünden buradan uzaklaştım buraya aslında webtoon konuşmak için gelmek istiyorum. okuyan varsa webtoonlar manwha mı diyorlar onları okuyan varsa konu açıp konuşmak isterim.