Burada bir adminin kısa bir süre aktif olup daha sonrasında olmaması (belki o ara yoğundu o yüzden müsait olamadı bilemem) diğer adminin ise olaylar yaşanırken olanı önemsemeyip konuyu farklı yerlere çekmeye çalışması çok sevdiğim arkadaşıma bu travmayı yaşatanlara ayrı bunlara ayrı öfkeliyim kurallar açıkça yer alıyordu bunu yapan kişiye destek verenleri bile bakın "onlar gelsinler de ondan sonra sileriz hesaplarını" deyip resmen yaşananları ciddiye almadıklarını gösterdiler sağolsunlar
halbuki arkadaşım yaşanan olay karşısında öfkesini gösterdiğinde direkt ban atmıştınız hesabına zaten kızın öfkesini kullanıp bildiğiniz asıl olaydan farklı yere çekmeye çalıştılar konuyu. Şu korkunç olayı yapan şahsın daha önce birkaç defa falsolu hareketleri olmasına rağmen garip bir şekilde asla ban almadı,en başından ban alıp buradan şutlanması gerekirken hem de. Haliyle hem yaşanan olay hem de adminlerin aldığı tavırlar karşısında insanlar güvenini yitirdi ve gittiler açıkçası foruma kasım-aralık aylarında katılmıştım ve gerçekten çok güzel,samimi bir ortam vardı halen özlüyorum o günleri ki benim de umudum yazın daha çok şenlenir burası diyeydi fakat arkadaşımın yaşadığı bu olay hiç mi hiç kabul edilebilir türden değil ona bunu yaşatan şahsın ve destek verenlerin en kısa sürede hak ettiklerinin en ağırını almalarını diliyorum. Daha halen tüm bu yaşananlardan sonra o şahısların iki kişisiyle konuşan, iletişim halinde olan da var ona/onlara diyecek bir şey bulamıyorum ne vicdandan ne de saygıdan anlarsınız sizin gibiler her şeyden önce hemcinsine saygısı olur bir insanın ama yok işte ne gezer