- Tepki
- 2,450
REYMEN NAPIYORSUN diyen tiktokçu abla gibi sesleneceğim şimdi hyunsuk'a
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt Olanlayamadım gitti yg stanler bile kabullenemedi çocukları normalde abartıp grubu herkese duyurmakta en büyük katkı şirket stanlerden geliyor ama işteTreasure neden abartılmıyor ya şarkıları çok güzel aslında
yine bu albümdeki i want your love koreliler tarafından bile sevilmiş ona da bakabilirsinBende 4. gen sıkıntısı var. Itzy ve Aespa dışında hiçbir grubu adam akıllı bilmiyorum. Burada millet Enhypen, Ive, Nmixx, Treasure filan konuşunca da Fransız kalıyorum ahhaldmv Şarkı güzelmiş ama bir bakayım bu gruba
Alakasız ama imzandaki kişi kim Lisa nın erkek ver. gibiyine bu albümdeki i want your love koreliler tarafından bile sevinmiş ona da bakabilirsin
eski treasure üyesi ve şimdi solo (yani umarım grupta olmaz) çıkış yapacak olan mashiho. ++++ben de benzetiyorum bu aradaAlakasız ama imzandaki kişi kim Lisa nın erkek ver. gibi
öyle oldu maalesef. hani affedersin ama bazen derler ya git bir gusül al cnabet misin diye trs tam bunu dedirten bir grup. farklı olduğu da doğru diğer yg idollerinin aksine klasik idol sistemi -geri dönüşler hariç- ile yönetiliyorlar açık açık demişti zaten yg bu konuda farklı olacaklarınıTreasure klâsik YG tarzından çok farklı bir renge sahip bence. O yüzden ondan önceki gruplarda olan, fan kaymalarını Treasura yaşayamadı gibi geliyor. Bir de anlamsız bir şekilde YG boykotu bunları vurdu. Ne alakaysa artık.
A mashiho yu biliyorum bı ara sitede çok övülüyordu(visuali sebebiyle) fotolarına bakmıştım burda tanıyamadım gülüşü Lisa gibieski treasure üyesi ve şimdi solo (yani umarım grupta olmaz) çıkış yapacak olan mashiho