Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

G.o.a.t

Konu Sahibi
inx

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
Bende 4. gen sıkıntısı var. Itzy ve Aespa dışında hiçbir grubu adam akıllı bilmiyorum. Burada millet Enhypen, Ive, Nmixx, Treasure filan konuşunca da Fransız kalıyorum ahhaldmv Şarkı güzelmiş ama bir bakayım bu gruba
yine bu albümdeki i want your love koreliler tarafından bile sevilmiş ona da bakabilirsin

Son düzenleme:
Konu Sahibi
inx

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
Alakasız ama imzandaki kişi kim Lisa nın erkek ver. gibi
eski treasure üyesi ve şimdi solo (yani umarım grupta olmaz) çıkış yapacak olan mashiho. ++++ben de benzetiyorum bu arada

Treasure klâsik YG tarzından çok farklı bir renge sahip bence. O yüzden ondan önceki gruplarda olan, fan kaymalarını Treasura yaşayamadı gibi geliyor. Bir de anlamsız bir şekilde YG boykotu bunları vurdu. Ne alakaysa artık.
öyle oldu maalesef. hani affedersin ama bazen derler ya git bir gusül al cnabet misin diye trs tam bunu dedirten bir grup. farklı olduğu da doğru diğer yg idollerinin aksine klasik idol sistemi -geri dönüşler hariç- ile yönetiliyorlar açık açık demişti zaten yg bu konuda farklı olacaklarını

Son düzenleme:

Arven

Fanbase Starter
Tepki
2,284
eski treasure üyesi ve şimdi solo (yani umarım grupta olmaz) çıkış yapacak olan mashiho
A mashiho yu biliyorum bı ara sitede çok övülüyordu(visuali sebebiyle) fotolarına bakmıştım burda tanıyamadım gülüşü Lisa gibi

• Alev
Reactions: inx