Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Grup Dağıldıktan Sonra Görüşecek Veya Görüşmeyecek Gruplar

Eren yeager

Fanbase Starter
Tepki
1,914
Ben 2. Ve 3.Jenerasyon grupları dağıldıktan sonra fazla hayal kırıklığına uğramadım sister,2en1,after school,wondergirls,gfriend hâlâ görüşüp zamanında güçlü grup içi bağlarının olduğunu göstermişti missA ve 4minute(jiyoon hariç) gibi bir üyenin çok fazla kayrıldığı gruplarda illaki kıskançlık ve haksızlığa uğranmış gibi hislerin kaçınılmaz olduğu için pek fazla birşey beklemiyordum momoland zaten bana hep iş arkadaşı Vibe veriyordu o yüzden onlarada şaşırmadım şuan dağılmamış gruplar içinde tahminim var kimin görüşüp görüşmeyeceği hakkında bazıları bana çok fazla iş arkadaşı Vibe veriyor ama hayranlarını kırmak istemediğim için belirtmiyecem

Konu Sahibi
Eren yeager

Eren yeager

Fanbase Starter
Tepki
1,914
Momoland'
Momoland için demişsin ama üyeler gayet birbirleriyle görüşüyor, en son Nancy ve Ahin birlikte tatile gitmişlerdi hatırladığım kadarıyla. JooE'yi de Puzzle için desteklediler.

Benim tahminim şöyle.

CLC. Tahmin ettiğim gibi dağıldıktan sonra herkes kendi yolunda.
WJSN - Aralarındaki bağ sadece iş arkadaşı gibi geliyor.
Momoland'i zamanında takip ediyordum ve biasım jooE olduğu için bu etkileşimi biliyorum ama 3,4 üye dışında etkileşim verdiklerini görmedim 9 kişilik bir gruptu ve ayrılan ya da atılan üyeler arasında da bir etkileşim görmedim

Sweet Mimosa

Fanbase Starter
Tepki
3,926
Normalde olsa bigbang derdim ama aralarındaki keş kaynaşması olsa gerek kadın pazarladığında bile arkadaşlarını desteklemeye devam ettiler. Kesinlikle iş ilişkisi değilmiş aralarındaki bağ, çok özel çok kuvvetli. (İronidir)
Keşke benim de böyle sadık dostlarım olsa.Kadın pazaliyorsun ve arkadaşların seni hala destekliyor.Gercek arkadaşlık bu olsa gerek😍😍😍

Ü

Üye silindi 187

4.jenin çoğu grubunun görüşeceğini sanmıyorum.Diğer nesile göre daha erken yaşta çıkış yaptı çoğu ve haliyle stajyerlik dönemleri kısa sürdü.Aespa mesela stajyerken bile çok yakındı ve ning karina 6 yıl stajyerlik yaptı winter da bir 5 sene o yakınlığı hissddebiliyorsun grupta gerçekten yakın insanlar birbirlerinin gözünün içine baktığında bile mutluluktan gülmeye başlar ben de yakın olduklarımla böyleyim.Exo,twice,red velvet,shinee ve bts gerçekten yakın olduklarını düşündüğüm popüler gruplar.blackpink de yakın ama sanki idol olmayı bırakırlarsa başka hayatlar yaşar ve birbirlerinden koparlar gibi hisssediyorum özellikle jennie ve lisa çok sosyal.Ayrıca çok ünlü gruptan bir üyenin ileride grupla iletişimi keseceğini düşünüyorum kendi arkadaş grubuyla daha çok takılıyor diğer üyeler kadar grup etkinliklerine katılmıyor sanki birkaç üye dışında diğer üyelerle zoraki yakın olmuş kafaları uymuyor gibi hissediyorum.Zaten grup dağılırsa bu üye kesin idol olmayı bırakır hatta grup dağılmazsa gruba ilk ara veren olur gibi hisssdiyorum.Grubun ismini vermeyeceğim linç edilmek istemiyorum.

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
4.jenin çoğu grubunun görüşeceğini sanmıyorum.Diğer nesile göre daha erken yaşta çıkış yaptı çoğu ve haliyle stajyerlik dönemleri kısa sürdü.Aespa mesela stajyerken bile çok yakındı ve ning karina 6 yıl stajyerlik yaptı winter da bir 5 sene o yakınlığı hissddebiliyorsun grupta gerçekten yakın insanlar birbirlerinin gözünün içine baktığında bile mutluluktan gülmeye başlar ben de yakın olduklarımla böyleyim.Exo,twice,red velvet,shinee ve bts gerçekten yakın olduklarını düşündüğüm popüler gruplar.blackpink de yakın ama sanki idol olmayı bırakırlarsa başka hayatlar yaşar ve birbirlerinden koparlar gibi hisssediyorum özellikle jennie ve lisa çok sosyal.Ayrıca çok ünlü gruptan bir üyenin ileride grupla iletişimi keseceğini düşünüyorum kendi arkadaş grubuyla daha çok takılıyor diğer üyeler kadar grup etkinliklerine katılmıyor sanki birkaç üye dışında diğer üyelerle zoraki yakın olmuş kafaları uymuyor gibi hissediyorum.Zaten grup dağılırsa bu üye kesin idol olmayı bırakır hatta grup dağılmazsa gruba ilk ara veren olur gibi hisssdiyorum.Grubun ismini vermeyeceğim linç edilmek istemiyorum.
Soylemezsen meraktan catlarim

eirene

Rookie Idol
Tepki
370
Izone üyeleri yüzyüze görüşüyor mu bilmiyorum ama hâlâ etkileşim veriyorlar, o yüzükleri takıyorlar

Lucky Seven

Trainee
Tepki
3
Bts bence ama Gfriend bunu gerçekleştiriyor aslında dağıldılar ama sık sık bir araya geliyorlar.