Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Dedikodu Grupları Hangi Üyeyle Tanıdınız Ve Hangi Üye Biasınız?

JeyKey

Rookie Idol
Tepki
774
selamm🌷
nice guy dinlerken aklıma bu soru geldi ve şuan boy in Luv eşliğinde bu konuyu yazmaya başladım fjkfjfjd

Grupları hangi üyeyle tanıdınız ve şuanki biasınız??

Ben:
BTS: Yoongi🫶
Biasım:Jk

Boynextdoor: Jaehyun
Biasım: Yok kdjfıfjf

Aespa: Karina
Bias:Karina

TXT:Soobin
bias:soobin

diğer grupların fanı değilim ama biasım olsaydı kimler olurdu onları söyleyeceğim
Skz:Felix
Biasım olsaydı: Minho veya Chan olurdu
Twice:Nayeon
Biasım olsaydı:Jihyo veya momo
Seventeen; Mingyu
Biasım olsaydı: DK
Le sserafim:Eunchae
Biasım olsaydı: Yunjin
İve:Wonyoung
biasım olsaydı:Wonyoung
Ateez:San
biasım olsaydı: düşünmedim gkfkfn
(G)idle: Soyeon
bias olsaydı: Yuqi
Zerose: Zhanghao
bias olsaydı: Haobin
enha:Heeseung
bias olsaydı:Heeseung veya Sunghoon
İtzy:Ryujin
bias olsaydı:Ryujin
(Bu arada Ryujin stanım jfkfjffj)

neyse benimkiler böyle daha fazla liste olabilirdi ama en çok konuşulan grupları sıraladım sıra sizde

Son düzenleme:

kim de-fi

Trainee
Tepki
70
Yayayay hemmen

Öncelikle stan listem biraz uzun olabilir genel olarak sevdiğim gruplar çok fazla vallahi dönek değilim jsökjsökjsjk

Öncelikle TXT: Hyuka
Biasım: hiç bilmiyorum çocukları o kadar çok seviorum ki seçemem ama ilk üye olduğu için Hyuka diyeceğim

Blackpink: Lisa
Bias: Jisoo

Illıt: Wonhee
Bias: Minju

Newjeans:(ıllıtin-küçük not ıllıti çok seviyorum çok hani ÇOK ilk bu olaylar çıktığında dahi destekledim kızlarımı yanlış anlaşılmasın- altına yazmam manidar olacak ama nj kanayan yaram oldu gerçekten 🥹-acı çekerek-)Danielle
Bias:Danielle

Twice: Nayeon
Bias: Nayeon(çok baby once hissettiriyor ve öyleyim ama gerçekten Nayeon biricik aşkım yani)

Boynextdoor: Taesan
Bias: Taesan(bu çocuğun sesini duydum ve grubu araştırdım taesanın nice guy partı beni onedoor yaptı)

Zb1: bu yaz sıkıldığım bir gün boys planeti izledim ve zerose oldum yani belirli bir üye yok ilk başta ama tabii ki Hanbin bp süreci boyunca (aslında Jay chang biricik bp crushum ama debutlamadı zb1la ㅠㅠ)
Bias: Hanbin(ilk aşkım olabilir pembe saçlı halini atlatamıyorum)

KİOF: Julie
Bias: Julie(evlenirim bile)

Enha: Sunghoon
Bias:Sunghoon(bana evet ben galiba beyaz tenli seviyorus dedirten insan🥹🫠)

Seventeen(carat sayılır mıyım emin değilim ama grubu çok seviyorum): Jun(exculusive fairytale izlemiştim ilk cdramam aynı zamanda)
Bias:Vernon(very nice partı)

Son olarak neverland değilim ama gidle kızlarını da çok seviyorum çok şarkılarını dinlemediğim için stan listemde değiller(önerilere açığım) ama Shuhua için kurşun atar kurşun yerim en sevdiğim kadın idol diyebilirim çok yakın hissettiğim ve evlenmek istediğim başka bir kişi sjkösjkvs,v
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Newjeans:(ıllıtin-küçük not ıllıti çok seviyorum çok hani ÇOK ilk bu olaylar çıktığında dahi destekledim kızlarımı yanlış anlaşılmasın- altına yazmam manidar olacak ama nj kanayan yaram oldu gerçekten 🥹-acı çekerek-)Danielle

Şunda : ( ve : D yi emojiye çevirmiş

Son düzenleme:

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Tepki
7,290
BTS: Jimin
Biasım: J-Hope

BlackPink: Lisa
Biasım: Jisoo

Stray Kids: Felix
Biasım: Han
Bu çok karışık yaa benim Stray Kids'te biasım sürekli değişiyor 😭😭
İlk Felix'ti, şu an Han ama Jeongin olma yolunda gidiyorum

ITZY: Yeji
Biasım: Yeji

NMIXX: Lily
Biasım: Lily

Biasım olsa Jihyo olurdu bu yüzden Jihyo diyorum

Son olarak neverland değilim ama gidle kızlarını da çok seviyorum çok şarkılarını dinlemediğim için stan listemde değiller(önerilere açığım)
HANN (Alone in winter) dinlemediysen dinle ben çok severim bu şarkıyı

Konu Sahibi
JeyKey

JeyKey

Rookie Idol
Tepki
774
Yayayay hemmen

Öncelikle stan listem biraz uzun olabilir genel olarak sevdiğim gruplar çok fazla vallahi dönek değilim jsökjsökjsjk

Öncelikle TXT: Hyuka
Biasım: hiç bilmiyorum çocukları o kadar çok seviorum ki seçemem ama ilk üye olduğu için Hyuka diyeceğim

Blackpink: Lisa
Bias: Jisoo

Illıt: Wonhee
Bias: Minju

Bias: Nayeon(çok baby once hissettiriyor ve öyleyim ama gerçekten Nayeon biricik aşkım yani)

Boynextdoor: Taesan
Bias: Taesan(bu çocuğun sesini duydum ve grubu araştırdım taesanın nice guy partı beni onedoor yaptı)

Zb1: bu yaz sıkıldığım bir gün boys planeti izledim ve zerose oldum yani belirli bir üye yok ilk başta ama tabii ki Hanbin bp süreci boyunca (aslında Jay chang biricik bp crushum ama debutlamadı zb1la ㅠㅠ)
Bias: Hanbin(ilk aşkım olabilir pembe saçlı halini atlatamıyorum)

KİOF: Julie
Bias: Julie(evlenirim bile)

Enha: Sunghoon
Bias:Sunghoon(bana evet ben galiba beyaz tenli seviyorus dedirten insan🥹🫠)

Seventeen(carat sayılır mıyım emin değilim ama grubu çok seviyorum): Jun(exculusive fairytale izlemiştim ilk cdramam aynı zamanda)
Bias:Vernon(very nice partı)

Son olarak neverland değilim ama gidle kızlarını da çok seviyorum çok şarkılarını dinlemediğim için stan listemde değiller(önerilere açığım) ama Shuhua için kurşun atar kurşun yerim en sevdiğim kadın idol diyebilirim çok yakın hissettiğim ve evlenmek istediğim başka bir kişi sjkösjkvs,v

Şunda : ( ve : D yi emojiye çevirmiş
İllit bence de aşırı iyi sonunda onları linçlemeyen birisi ayayaya

Konu Sahibi
JeyKey

JeyKey

Rookie Idol
Tepki
774
Kızların linç için sebelleri yok ki bir vokalden eleştiri alıyorlardı son cbde onu da düzeltti canlarım
Linçlemek için linçliyorlardı kızları. Tick tacl dönüşlerine demediklerini bırakmadılar oysaki kızların konsepti bu.Konu 1 yıl önceki vokal bile olsa linçlemek isteyenler her türlü şey buldular