Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Günlük Rutin

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Sohbet etmek adına gün icinde yaptigimiz seyleri yazalım, sadece sosyal medyada takılıyorsanız bile ne okuyorsunuz ne yapıyorsunuz yazın lütfen.

Ben sabah 9 10 11 gibi kalkıyorum çok değisiyor. Daha sonra direkt ders calismaya basliyorum odağımın yettigi kadar calisiyorum. Yemek arası veriyorum o sırada foruma bakıyorum sonra sevdigim birkac grubun ve animenin editlerini izliyorum. Biraz daha calisiyorum eğer bunaldıysam dışarı çıkıyorum ve bayagi yuruyorum. 5 km kadar yuruyorum genelde ama kilo konusunda ise yaradigini soyleyemem, Karina 4 saat kosuyorum dediginde biraz motive olmustum da ben daha fazla yedigim icin cok ise yaramıyor galiba. Yine eve gelip calisiyorum bu aralar orijinal problemler cozuyorum, soru cozen adamla neredeyse kanka olduk o kadar cozuyorum. Sonra 1 yasinda bir kardesim var onunla ilgileniyorum, bazı gunler pasta yapıyorum. Yine telefona bakiyorum yemek yiyorum birkac oyun oynuyorum. Her gece 2de yatıyorum

Valin

Rookie Idol
Tepki
1,080
Twitter'a göz atıyorum. Hay day oynuyorum jsdhjbsh Telegrama girip gruplardaki mesajları okuyorum. Rutin olarak alım var mı diye kontrol ediyorum :( Tarih ve Matematik çalışmaya çalışıyorum ki dönem başlamadan bir düzenim olsun. Bazen kitap okuyorum ya da telefondan ilgimi çeken bir şeyler okuyorum arada da arkadaşlarımla buluşuyorum genelde günlerim böyle geçiyor

Konu Sahibi
ask

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Twitter'a göz atıyorum. Hay day oynuyorum jsdhjbsh Telegrama girip gruplardaki mesajları okuyorum. Rutin olarak alım var mı diye kontrol ediyorum :( Tarih ve Matematik çalışmaya çalışıyorum ki dönem başlamadan bir düzenim olsun. Bazen kitap okuyorum ya da telefondan ilgimi çeken bir şeyler okuyorum arada da arkadaşlarımla buluşuyorum genelde günlerim böyle geçiyor
Hay day beni çok sıkıyor ya

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
sabah 6 da kalkıyorum sporumu ve kahvaltımı yapıyorum bir saatte hazırlanıp işe gidiyorum sonra o gün işim ne zaman biterse işten o saatte işten çıkıyorum. Eğer o gün özel dersim varsa keman,çello ya da piano dersi vermeye gidiyorum online fransızca derslerimi veriyorum ve terapistimle video call yapıyorum. Evde de biraz çalışıyorum gecede köpekleri gezdiriyorum ara sırada arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum çıkmadıysamda evde ablamla şarap eşliğinde pillow talk yapıyoruz sonrada uyuyorum işte djdnd benim günün biraz fazla düzenli oğlak burcu olduğumdan diyorlar ama bilmiyorum kdjdjd ( Bu arada bu kadar verimli bir günümün olmasının nedeni 30uma merdiven dayamam yaşım küçükken bende bütün gün hiçbir şey yapmıyordum sakın kendinizi kötü hissetmeyin )

Konu Sahibi
ask

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
sabah 6 da kalkıyorum sporumu ve kahvaltımı yapıyorum bir saatte hazırlanıp işe gidiyorum sonra o gün işim ne zaman biterse işten o saatte işten çıkıyorum. Eğer o gün özel dersim varsa keman,çello ya da piano dersi vermeye gidiyorum online fransızca derslerimi veriyorum ve terapistimle video call yapıyorum. Evde de biraz çalışıyorum gecede köpekleri gezdiriyorum ara sırada arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum çıkmadıysamda evde ablamla şarap eşliğinde pillow talk yapıyoruz sonrada uyuyorum işte djdnd benim günün biraz fazla düzenli oğlak burcu olduğumdan diyorlar ama bilmiyorum kdjdjd
Yuuuuh ev arkadasi olalim beni de adam et

Valin

Rookie Idol
Tepki
1,080
sabah 6 da kalkıyorum sporumu ve kahvaltımı yapıyorum bir saatte hazırlanıp işe gidiyorum sonra o gün işim ne zaman biterse işten o saatte işten çıkıyorum. Eğer o gün özel dersim varsa keman,çello ya da piano dersi vermeye gidiyorum online fransızca derslerimi veriyorum ve terapistimle video call yapıyorum. Evde de biraz çalışıyorum gecede köpekleri gezdiriyorum ara sırada arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum çıkmadıysamda evde ablamla şarap eşliğinde pillow talk yapıyoruz sonrada uyuyorum işte djdnd benim günün biraz fazla düzenli oğlak burcu olduğumdan diyorlar ama bilmiyorum kdjdjd ( Bu arada bu kadar verimli bir günümün olmasının nedeni 30uma merdiven dayamam yaşım küçükken bende bütün gün hiçbir şey yapmıyordum sakın kendinizi kötü hissetmeyin )
Son cümleyi demeseydin çok da kötü hissetmeyecektim 25 yaşına girecek olan ben ağlıyor dfhkf İşin şakası tabii. Piyano çalmayı hep çok istemişimdir umarım bir gün öğrenme fırsatı bulurum

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
Son cümleyi demeseydin çok da kötü hissetmeyecektim 25 yaşına girecek olan ben ağlıyor dfhkf İşin şakası tabii. Piyano çalmayı hep çok istemişimdir umarım bir gün öğrenme fırsatı bulurum
Ay özür dilerim kimseyi kötü hissetirmek istemedim 🥹 eğer istanbuldaysan boşluğum olursa forumdakilere özel indirimli ders veririm djdjdn

Valin

Rookie Idol
Tepki
1,080
Ay özür dilerim kimseyi kötü hissetirmek istemedim 🥹 eğer istanbuldaysan boşluğum olursa forumdakilere özel indirimli ders veririm djdjdn
Ayy çok isterdim ama maalesef İstanbul'dan çok uzaktayım onun dışında da şu anlık böyle bir hobi için vaktim yok ama belki ilerleyen dönemlerde

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
Sen bir kitap karakterisin sen gerçek olamayacak kadar bir Fransız romanısın
Ay o kadarda değil yani dndnd hayatı fazla romantize ediyor olabilirim ama bütün gün çalışmaktan anası ağlayan fransız roman karakteri görmedim ben😭 çok tatlı bir iltifattı yinede ❤️🥹 gece çok mutlu uyurum artık

• Alev
Reactions: ask

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
İşe falan gitmezsem saat 06:30-07:00 gibi kalkıyorum. Evi temizleyip kahvaltımı yapıyorum. Saat 10-11 gibi kütüphaneye gidiyorum. Bütlerim var ona çalışıyorum .16-17 gibi eve geliyorum. Eve gelince ev işi, yemekle uğraşıyorum. Akşam da telefonumla uğraşıyorum.

• Alev
Konu Sahibi
ask

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
İşe falan gitmezsem saat 06:30-07:00 gibi kalkıyorum. Evi temizleyip kahvaltımı yapıyorum. Saat 10-11 gibi kütüphaneye gidiyorum. Bütlerim var ona çalışıyorum .16-17 gibi eve geliyorum. Eve gelince ev işi, yemekle uğraşıyorum. Akşam da telefonumla uğraşıyorum.
Tek mi yasiyorsun

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
Tek mi yasiyorsun
Nerde o günler.
Bizimkiler işe gidiyor. Ben ve en küçük erkek kardeşim evde kalıyoruz. Beraber ev işlerini yapıp o yoluna ben yoluma. Erkek kardeşim de sürekli Beyblade izliyor .
Normalde ben de işe gidiyordum da bütlerim olunca pek gitmiyorum. Kütüphane pazar ve pazartesi kapalı oluyor. O zaman iş olursa işe giderim

• Alev

hibluesky

Rookie Idol
Tepki
686
Tam bir ideal hayat olmuş ✍️✍️

hibluesky

Rookie Idol
Tepki
686
10da uyanırım 11 buçukta yataktan kalkarım, cilt bakımı-yemek yeme-yatak toplama-oda süpürme derken saat 1 olur 5 saat hayatsiz gibi kitap okurum, biraz internette takılırım,8de akşam yemeği akşam yürüyüşü, saat 10 olur biraz ing çalışmaya çalışırım, biraz aile yanına gidip hala yaşadığımı haber veririm gece 2de kapanış