Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Günün Bts Özeti.tüm Iftiralara Kökünden Çözüm (010524)

JeyKey

Rookie Idol
Katılım
16 Mar 2024
Mesajlar
370
Tepki
730
Puan
16
Sektörde ne zaman bir şey olsa oklar o kadar grup olmasına rağmen hep BTS'e çevrilir çünkü BTS'i yenmek sektörü yenmek demektir ve insanlar hep BTS ve onun gücünden nefret etmiştir ama kimse onların gücünü yenemeyeceğini anlamalı.
Birkaç gündür Mhj olayları yüzünden herkes birbirine girmişken daha yeni açılmış bot hesaplar tarafından BTS'e karalama kampanyaları yapılıyor ve şaşırtıcı şekilde etkileşim alıyor ki bu aşırı anormal
Screenshot_20240502-000422_YouTube.jpg

Ayrıca Mhj olayları yüzünden Mhj fazla linç yemesin diye de BTS'e en çok karalama yapan hesaplar bunlar ve all kpop hesabı kendi karalamasını bir de profiline sabitlemiş
Screenshot_20240502-000550_YouTube.jpg


All kpop'ta BTS'e ilk karalama yapan şahıs hakkında paylaşmıştım hatırlarsanız.Hah işte o paylaşımın sahibi 6 aydır COKODIVE diye bir şirkette çalışıyormuş meğersem ve onun paylaşımlarından şirketin bile haberi olmamış.Bildiğin iş ihlali yapmış.Şirket bunun ardından özür yazısı paylaştı ve kadını kovduklarını ayrıca bu yaptıkları yüzünden sınırdışı bile edilebileceğini söylemiş.ARMY'ler sorunu yine kökünden çözmüş💪
Ayrıca HYBE bir açıklama paylaşmış ve açıklamada Mhj'in arkasında viral bir şirketin olabileceğini açıklamış.Sonuçta bu kadar manipulasyonun ardında büyük birisi vardır,değil mi?
Ayrıca birkaç gün önce BTS hakkında yalan bilgiler paylaşıp sonra hepsini silen hesap da özür yazısı paylaşmış
Screenshot_20240502-000625_YouTube.jpg

Ve gelelim şu BTS'in Global Cyper üniversitesi olayına.Üniversite tarikatçı olmakla suçluydu ve bu yüzden şirket 2010'da milli eğitim bakanlığı izniyle kurulduğunu hiçbir tarikatçılığı olmadığını paylaşmış.Çok şükür.
Bu üniversite tarikatçı olsaydı bile BTS'in onunla bir alakası yoktu zaten orası idollerin okuduğu yer.BTS sadece orada üniversite mezunu oldu.
Burada;
Suga-2013,RM ve J-Hope-2014,Taehyung ve Jimin-2015,Jungkook-2017 yıllarında mezun oldu ki çoğu idol zaten orada okudu.
Yani her zaman olduğu gibi skandalı Mhj başlatsa da yine de olay BTS'in başında patladı ama adalet yine yerini buldu.Şimdi tüm anticilik oynayanlar feyke düşmüş halde yerinde oturabilir.
 

Benzer konular

Üst