Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

En Çılgın Doğum Gününüz (Neden Havuza Sçtın Ahmet)

Ü

Üye silindi 244

kafamı dağıtmak ve biraz mutlu anıları hatırlayıp kendime gelmek için paylaşmak istedim. umarım kimse sen neden yasta değilsin burada gelip paylaşım yapıyorsun falan demez


19.doğum günümdü, pandemi sonuydu zaten 17 ve 18.dg evde geçmişti. bu sefer yakınlarım sürpriz yapmak istemiş.
yaz zamanıydı. en yakın 2 arkadaşım küçük çaplı bir parti yapmak istemiş manzaralı bir mekanda e millet de düğün de düğün yapıyor büyük bir yer kiralamak zorunda kalmışlar mekan sıkıntısından.
okuldan da birkaç kişi gelsin diye haber vermişler. okulun yarısı gelmiş beni sevmeyenler bile beleşe eğlenicez diye gelmişlerdi. neyse her şey başladı iyi gidiyor. jaehyun hikayemi bilenler bilir, bizim muhteşem çiftimiz de gelmişti
tabi. yani burayı görmez kimse ama yine de gizli ilişki yaşıyorlar birinin ebeveynleri homofobik onlara o yüzden isimleri yerine direkt jaehyun ve umut diyeceğim.
neyse jaehyun içeceklerden birinin içine vodka karıştırmış. tabi ben bunu öğrenince hemen kaldırttım orayı ama 3 kişi içmiş. biri pelin biri ahmet. diğerini tanımıyorum, kimse tanımıyor lsöcşlsdö.
neyse ahmeti biz içeri aldık ayıltmaya çalışıyoruz. en sonunda odaya kilitledik. müziği açtık fena kopuyoruz. millet eğleniyo hazuz kenarında. sonra bir şey düştü havuza baktık lan ahmet atlamış 2.kattan.
korkudan altına sçtı. lxcşsdlkc. yani iyi ki havuz tarafına atladı. bu olaya rağmen ahmeti ayıldık sonra fena eğlenmiştik. hepimiz mutluyduk. neyse
sonra bana temizleme parası ödetti mekan. aslında mezuniyette de aynı mekandaydık yine böyle bi şey oldu o zaman ödetmemişlerdi ama sonra illallah ettiler herhalde bizden.
mezuniyeti de sonra anlatırım. o mekanla ilgili böyle 2 anım var ama herhalde 3.sü olmayacak. çünkü galiba mekan beni banladı
sdmcşlsdc ne zaman arasam ismimi verince kusura bakmayın o tarihlerde doluyuz diyorlar. o kadar çok mekandan banlandım ki gidecek yer kalmadı lcösdcşdslöc. diğer banlandığım yerleri sonra anlatırım.
 
Üst