Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt OlSen yine de deme oyle...Ben başlıyorum. Mesela senin GIF'in benim şuanda yapmak istediğim eylemi yapıyor.
Acaba benim gifim site kurallarina falan aykiri miBen başlıyorum. Mesela senin GIF'in benim şuanda yapmak istediğim eylemi yapıyor.
neyse ben ve taylor harika gorunuyoruzgifleri nereden goruyoruz ayol cahil kaldim siteye rezillik
Askm cevap yazinca mesela ben de silahi kafasina dayayan eleman var ya onlardan bahsettimgifleri nereden goruyoruz ayol cahil kaldim siteye rezillik
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
neyse ben ve taylor harika gorunuyoruz
senin ki de çok güzel de devamını merak ediyorum ne oluyor??Şu an aklıma gelmedi de her dedigini onaylayan jisoo gifi cok guzel
Sey bu opening aslında dur link atayim sanaaa sozleri de saglamdir aslinda esitlik hakkinda bir sarkibenim ki harikaaaaaaaaaa
senin ki de çok güzel de devamını merak ediyorum ne oluyor??
Senin gif icon yabenim ki harikaaaaaaaaaa
senin ki de çok güzel de devamını merak ediyorum ne oluyor??
seninki hipnoz ediyor bazen istemsizce birkaç kez izliyorumŞu an aklıma gelmedi de her dedigini onaylayan jisoo gifi cok guzel
Yine de siz oyle dusuncelere kapilmayin...Seçimden sonra abarttığım gibi olsaydı her şey yapacağım eylem senin gif olurdu
Twisted hearts da muthissss dinlemediysen o da iyidir o biraz daha ask sarkisi. Sherlockun agzindan William'a diyorlar bazilariBu şarkı bi ara benim bağımlılıktı ya
Ben seninkini goruyorumBDKABEKQJE ve cok komik benceYaa ben sizlerin imzalarını göremiyorum :/
favori karakterim boşverrrrrr ddkkdfkdkTwisted hearts da muthissss dinlemediysen o da iyidir o biraz daha ask sarkisi. Sherlockun agzindan William'a diyorlar bazilari
Ben seninkini goruyorumBDKABEKQJE ve cok komik bence
Gay gay seyler ben hic shiplemiyoedum sonra William'ın mektubundan sonra emin oldumWilliam atladıktan sonra Sherlockta atladı ya ondan sonra her şeyi beklerim ben
Bongou stray dogs da izleyeblrsn eminim seversinYa bende shiplemek istemiyorum ama beni bu a zorluyolar
o da az değildi bee ben sizlerin giflerinizi görmek için gizli sekmeden açıp bakmak isityorum yine çıkmıyor yedek hesaptan bakıyım belki çıkar :/Ya ben mukaddese çok üzülüyorum izlerken çok dışlıyolar.
Birbirimize anime onerecegimiz bir baslik acarim belkiBir sezonda kaldım da hangisi hatırlamıyorum. Bir şey oldu bıraktım sonra vaktim olmadı
vallahi göremiyorum :/ yedekten gördüm eskiden çıkıyordu gizlide çıkmıyor mecbur yedek hesabı kullandım :/ hepinizin gifleri çok güzelllNormalden neden görünmüyo da gizliden görünüyor.
Güzel olur valla
Konuştuğunuz konudan cok bağımsız ama su mj benim icin hala kadındır adam sırıtmamış yeminle xdubesisheuhsBir sezonda kaldım da hangisi hatırlamıyorum. Bir şey oldu bıraktım sonra vaktim olmadı
yiaaaBenim fav senin gifin ya beynimde yankılanıyor
Senin gifin şahaneŞu an aklıma gelmedi de her dedigini onaylayan jisoo gifi cok guzel