Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Anonim Hakkımda Ne Düşünüyorsunuz?

Arven

Fanbase Starter
Tepki
2,284
Hiç olumsuz bı yorumunu görmedim kimseyi kırmak istemeyen hoş birisin bence
Ayrıca her türden müziğe açık olmama bayılıyorum hem dünyaca ünlü eserleri dinliyorsun hem de kpop .
Kibar birisin çok etkileşimimiz olmadığı halde iyi ve düzgün bı insan olduğunu düşünüyorum ❤️💙🧡

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 123

Hiç olumsuz bı yorumunu görmedim kimseyi kırmak istemeyen hoş birisin bence
Ayrıca her türden müziğe açık olmama bayılıyorum hem dünyaca ünlü eserleri dinliyorsun hem de kpop .
Kibar birisin çok etkileşimimiz olmadığı halde iyi ve düzgün bı insan olduğunu düşünüyorum ❤️💙🧡
Çok teşekkür ederim öncelikle 💙 Birkaç tür dışında her türü dinlemeye çalışırım evet. Müzik açısından zengin bir hayat sürmek istiyorum çünkü. Artık pek K-Pop dinlemesem de burada gördüğümde bakmaya çalışıyorum eğer sevmediğim bir kişi değilse söyleyen kişi. Onun dışında biraz daha eskilere hakimim diyebilirim. Tekrardan çok teşekkür ederim düşüncelerini benimle güzel bir dille paylaştığın için 💙

Arven

Fanbase Starter
Tepki
2,284
Çok teşekkür ederim öncelikle 💙 Birkaç tür dışında her türü dinlemeye çalışırım evet. Müzik açından zengin bir hayat sürmek istiyorum çünkü. Artık pek K-Pop dinlemesem de burada gördüğümde bakmaya çalışıyorum eğer sevmediğim bir kişi değilse söyleyen kişi. Onun dışında biraz daha eskilere hakimim diyebilirim. Tekrardan çok teşekkür ederim düşüncelerini benimle güzel bir dille paylaştığın için 💙
Bu kadar güzel bı dönüt verdiğin için ben teşekkür ederim 😍❤️

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 123

Sevdiğim kullanıcılardan birisin.
Üslubun çok güzel aynı zamanda entelektüel oluşun çok hoşuma gidiyor.
Normal hayatta da çok akıllı ve kendini geliştirmiş,başarılı bir birey olduğun izlenimini veriyorsun.
Dilerim ki zamanla daha çok sohbet ederiz🤍
Güzel sözlerini ve düşüncelerini paylaştığın için çok teşekkür ederim sayın uzay sever kişi 💙

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 123

Öncelikle, yeşil çok yakışmış 🥹 Seni Moderatör olarak gördüğüm için çok mutluyum. Hoş geldin 💚
Yakın bir zamanda konuşmaya başladık, seni tanıdığım için çok mutluyum. Şu forumda gerçekten bu kadar kibar , düşünceli kişilerin olması beni çok mutlu ediyor.
Iyi ki diyorum o zaman paylaştığın videoya unlike atmışım da senle özelden konuşmaya başlamışız 🤧 Bana iyi geldin. Umarım ben de sana iyi gelirim.
Hakkında asla olumsuz düşünmeyeceğim kullanıcılardansın. Daha sık konuşalım 💚 ve de Çok iyi, nazik, tatlı biri olduğunu söylemek isterim.
Çok teşekkür ederim güzel sözlerin ve düşüncelerin için 💙 Elimden geleni yapmaya çalışıyorum ve çalışacağım. Çok teşekkür ederim tekrardan 💙