Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Han Ga-In Ve G-Dragon

Kpopüzerine

Trainee
Tepki
6
(NETİZEN TEPKİLERİ)

[에펨코리아] Han Ga-in'in GD Konser Bileti Sonucu

1742064615887.png

Oyuncu Han Ga-in, GD'nin konserine bilet almak için PC salonunda arkadaşlarıyla buluştu.
Aynı anda 240.000 kişiyle yarıştı ve telefonu çöktüğü için başarısız oldu.
Oyuncu, sohbet odasında kendisinin de denediğini belirtti ancak kimseyi gerçek Han Ga-in olduğuna inandıramadı.

Han Ga-in: VIP bölümünün son sırasına geçelim! Çünkü ön sıraların biletleri hızla tükeniyor

👤: GD uzatılmış sahneye çıkarsa, ön sıralardakiler sadece poposunu görecek

Han Ga-in: Sadece poposuna bakabilsem bile sorun değil (sadece gitmek istiyorum)

[Sohbet odasına yazar]
Han Ga-in: "Ben Han Ga-in. Telefonum Galaxy ama çöktü. Yeni bir telefon olmadığı için mi? ㅜㅜ"

Cevap: "Benimki iPhone, ben Gong Yoo'yum ama çöktü"

Han Ga-in: 😂 Sahte olduğumu düşünüyorlar. Gerçekten ben olduğuma (Han Ga-in) kim inanır?

1742064704357.png
1. [+1080, -20] Bunu yayınlarsanız GD size bilet verecektir, yani düşünün dört gözle katılmak isteyen kişi Han Ga-in ise ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
L [+75] DM'lerini devamlı yenileyen Han Ga-in ve Yeon Jung-hoonㅋㅋ

2. [+1] Peki neden bir PC odasına gidip cep telefonunuzu kullanarak rezervasyon yapıyorsunuz?
L [+339] PC odasına vardığında yalnızca telefonundan Coupang Play uygulamasını kullanabileceğini fark etti.

3. [+197 -10] Tüm zamanların en güzel ajumması.

4. [+20] İlk gelen alır ilkesinin bot kullananları yenemeyeceğini söylüyorlar. Bu doğru mu? Kullanıcı arayüzü açılmadan önce bile seçim yapmış bot kullanıcıları olduğuna dair söylentiler duydum

5. [+5] Hayır, bence GD sana bir tane bile olsa bilet gönderir.

6. [+4] Çok ünlü olmalarına rağmen GD'ye hayran olan birçok oyuncu var ㅋㅋ
L [+2] GD ünlülerin ünlüsü imajına sahip ㅋ

7. [+4] Han Ga-in ve Yeon Jung-hoon uzun zaman önce GD'nin konserini birlikte izlemeye gitmişlerdi. + Yeon Jung-hoon, Vampire Prosecutor'un çekimi sırasında rolü oynarken G-Dragon'a atıfta bulundu.

8. [+2] Vay canına Gong Yoo da bilet alamadı.

9. [+1] Saat 20:00'de genel rezervasyonlar açılmadan önce bile ultra hızla tıklamaya başladım. Açıldıktan sonra bu şekilde tıklamaya devam ettim ve saat 20:04'te sıra ekranına başarıyla ulaştım ancak 70.000 adette rezervasyon oranı zaten %90'dı. Oturma planına bakarak 2 saatten fazla bekledim ve satın alamadım.

10. [+1] Sonuç olarak bunu gördükten sonra GD sana bilet verecektir

11. [+1] Tüm zamanların en güzel nunası

12. [+1] GD ile yakın olmaması şaşırtıcı ㅋㅋ

13. [+1] Bilet satın alırken en sinir bozucu şey, web sitesine bile giremeden deneyememenizdir.

14. [+1] Zamanı gelir gelmez açmıştım ama bekleme listesinde 60.000 kişinin olduğunu görünce hemen ayrıldım.

15. [+1] 240.000'e 1 sadece bir şaka olmalı, öyle değil mi?
L [+1] Denedim ve almak acayip zordu

16. [+1] Görünüşe göre Han Ga-in vip bilet alacak.

17. [+1] Çok güzel biri

18. [+1] Dört tane bilet alabildim

19. [+1] Instagram'da paylaşırsanız GD hemen kontrol edecektir

20. [+1] "Ben Han Ga-in'im." ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

21. [+1] Bu GD konser rezervasyonu videosu acayip komik ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

22. [+1] Herkes Han Ga-in'in bir GD hayranı olduğunu bilir.

23. [+1] İlk başta, tarihini seçemediğim için beynim dondu ama sonunda bir tane koltuk alabildim.

24. [+1] Han Ga-in evlendikten yaklaşık 2 yıl sonra tesadüfen onu tam karşımda görmüştüm ve abartmıyorum afallamıştım çünkü çok güzeldi.

1742070204875.png

1742070225048.png
1742070588939.png

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Aynı zamanda B1A4 üyesi Gongchan da konser için bilet almaya çalışan ve Han Ga-in'in aksine başarılı olan ünlüdür

Son düzenleme: