- Tepki
- 1,305
Öncelikle Merhaba herkese.Ben N.G Kabal'ın Lordlar ve Varisler kitabını okumaya başladım ve aniden aklıma bir fikir geldiDedim niye bizde yapmıyalım.Şöyleki kitapda bir diyar var İsmi ELEMENTAL.Orda 4 krallık var.Ateş,Su,Hava🌬, ve Toprak.Her krallığında kendi halkı, lordu ve varisleri var.Halk burçlara göre seçiliyordu.Bizde kendi burçlarımıza göre krallığımızı ve lordumuzu öyrenelim dedim.Öncelikle Lordlarımızı tanıyalımm❤
Karşınızda bir birinden yakışıklı 4 Lordumuz
Şimdi ilk önce ben başlıyorum.Benim burcum yay, yükselenim koç.İki şekildede Ateş krallığındanım (favv).
Eyer yükseleninizi bilmiyorsanız sıkıntı yok,önemli deil.
Eyer burcunuz ve yükseleniniz farklıysa mesela burcunuz su, yükseleniniz hava.O zaman hava yanlısı oluyorsunuz.Yani krallığınız sizi istemezse hava krallığına sığına bileceyiniz anlamı gelir.Bide SADAKATSİZLER var.Sadakatsizler tüm diyarı istemeyenlerdir.Onlar hiç bir yere ait deillerdir.Kendi krallığınızı sevmediyseniz sadakatsiz ola bilirsiniz.
Sizin için buraya burçların elemental tablosunu koyuyorum.Bilmeyenler için.
Bakalım ELEMENTAL🌬Sizi kabul edicek mi.?!
Karşınızda bir birinden yakışıklı 4 Lordumuz
Şimdi ilk önce ben başlıyorum.Benim burcum yay, yükselenim koç.İki şekildede Ateş krallığındanım (favv).
Eyer yükseleninizi bilmiyorsanız sıkıntı yok,önemli deil.
Eyer burcunuz ve yükseleniniz farklıysa mesela burcunuz su, yükseleniniz hava.O zaman hava yanlısı oluyorsunuz.Yani krallığınız sizi istemezse hava krallığına sığına bileceyiniz anlamı gelir.Bide SADAKATSİZLER var.Sadakatsizler tüm diyarı istemeyenlerdir.Onlar hiç bir yere ait deillerdir.Kendi krallığınızı sevmediyseniz sadakatsiz ola bilirsiniz.
Sizin için buraya burçların elemental tablosunu koyuyorum.Bilmeyenler için.
Bakalım ELEMENTAL🌬Sizi kabul edicek mi.?!