Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Soru Help! Kahvaltida Ne Yiyorsunuz?

Ü

Üye silindi 189

evet bu konuda cidden yardiminiza ihtiyacim var. genel olarak sabah insaniyim ve saat sekiz gibi uyaniyorum ama kahvaltida ne yiyecegimi bilmedigim icin saatlerce ciddi ciddi saatlerce ac kaliyorum.

o yuzden soruyorum kahvaltida ne yiyorsunuz? her gun ayni seyleri mi yiyorsunuz? sıkılmiyor musunuz bundan? yoksa her gun farkli bi sey mi yapiyorsunuz? motivasyonu nereden buluyorsunuz?

lutfen yardim edin 😭😭😭😭

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
yulaf lapası, yulaflı omlet+avokado, diğer omlet çeşitleri, yoğurtla beraber granola falan böyle bunları döndüre döndüre yiyorum benn. sabahları çok ağır yemeyi sevmiyorum

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

yulaf lapası, yulaflı omlet+avokado, diğer omlet çeşitleri, yoğurtla beraber granola falan böyle bunları döndüre döndüre yiyorum benn. sabahları çok ağır yemeyi sevmiyorum
biliyor musun hic yulaf denemedim ama baya bi kisi yulaf yazmis yarin gidip alicam seversem artik hayat kurtaricim olur

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
biliyor musun hic yulaf denemedim ama baya bi kisi yulaf yazmis yarin gidip alicam seversem artik hayat kurtaricim olur
aşkım biir sürü tarifi var illa kendi damak tadına uyanı bulursun. yumurta sevmeyenler için omlette de harika oluyor mesela o şekilde de tüketebilirsinn

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

aşkım biir sürü tarifi var illa kendi damak tadına uyanı bulursun. yumurta sevmeyenler için omlette de harika oluyor mesela o şekilde de tüketebilirsinn
evet simdi youtubedan kahvalti tariflerine bakiyorum halletcez bi sekilde 😭😭 neyse cok sagol askkk
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Küçükken de hep böyle yaptığım için alıştım sanırım. 🤗
O zaman en iyisi şey yulaf hem doyurucu hem bal, muz, çikolata filan koyunca güzel oluyor. 😌
ayyy bi sey diyim mi oyle guzel anlatiyorsunuz ki canim acikti xbnxbxnxnxb bu arada cok tesekkur ederim tavsiyeler icin

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Evde bulduğum herhangi bir malzemeyle omlet yapmaya bayılıyorum. Mısır-kaşar-lor peyniri—patates-pizza malzemeleri vb. Yanında da zeytin-peynir iki dilim ekmek.

Hayat enerjim tükendiyse iki tost ekmeği arası domates-peynir-zeytin ile sandviç yapıyorum. Birazcık kendime saygım varsa salam-mısır-karabiber-kekik-mayonez de ekliyorum sandviçe.

Ekmeğe tereyağı sürüp kızartmak da çok güzel oluyor.
woah o kadar guzel yazmissin ki aciktim bznxbxjxb tekkurler bu arad

hibluesky

Rookie Idol
Tepki
686
Çok değişiyor ya. Kışın yumurtalı tarifler, peynir, zeytin falan yiyorum. Yazin yumurtayı hayatımdan çıkarıp(yazın kokusu ağırlaşıyor sanki?) Peynir zeytin domates belki krep falan yiyorum. Kahvaltıda zeytinyağlı yaprak sarması, biber dolması(soğuk) çok güzel oluyor👌 Yumurtaya ağır diyip pasta, pizza, dönerle güne başlıyorum bazen. Bazen de çok hassas olup granola, yulaf vs yiyorum o zamanlarda kurtarici yiyecekler

2307

Fanbase Starter
Tepki
1,175
Dürüst olmak gerekirse ekmeğin arasına çikolata (az miktarda fazlası bayıyor beni) sürüp yerim. Ya da eğer ekstra üşenirsem saat 3'e 4'e kadar bekleyip soslu tavuk yapar yerim. Sonrada gün içinde bol su tüketir günü kapatırım 😊

Müstesna

Fanbase Starter
Tepki
1,302
Biberli yumurta, sucuklu yumurta, soğanlı yumurta, kışsa ıspanaklı yumurta, ekşimikli yumurta bazen de patatesli yumurta. He bir de bazen sadece yağda yumurta yapıyoruz.
Yumurta dışında. Rende patetes (patatesi rendeleyip içine kekik, karabiber, kimyon aklına ne baharat geliyorsa koyuyoruz ve karıştırıp tavaya seriyoruz. Kalıp gibi o şekilde tavanın kapağı ile çevirerek kızartıyoruz. Favori kahvaltılık yemeğimdir) patates kızartması, tavuk köftesi.
Yazın menemen, biber-patlıcan kızartması, taze fasulye kızartması (haşlanmış taze fasulyeyi mısır ununa bulayıp kızartıyoruz).
Ekşimiği (lor peynirini) az yağda kavuruyoruz. Bazen yumurtalı bazen sade o şekilde yiyoruz.
Biz genel olarak kızartma insanıyız. 😁 Eğer evde ekmek yoksa ya da azsa hamur kızartması, sigara böreği de yaptığımız oluyor.
Mantar kavurması. Soğan, biber ve mantarı salça ile kavuruyoruz. Öyle yiyoruz. (Ben mantarı böyle sevmiyorum. Babam seviyor diye böyle yapıyoruz.) Mantarı yağsız olarak bütün şekilde tavada pişiyoruz. Çok güzel oluyor. Bazen mantarın o şapka gibi olan kısmının içine kaşar peyniri, tereyağı, kekik koyarak da pişirdiğimiz oluyor o da güzel oluyor.

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Biberli yumurta, sucuklu yumurta, soğanlı yumurta, kışsa ıspanaklı yumurta, ekşimikli yumurta bazen de patatesli yumurta. He bir de bazen sadece yağda yumurta yapıyoruz.
Yumurta dışında. Rende patetes (patatesi rendeleyip içine kekik, karabiber, kimyon aklına ne baharat geliyorsa koyuyoruz ve karıştırıp tavaya seriyoruz. Kalıp gibi o şekilde tavanın kapağı ile çevirerek kızartıyoruz. Favori kahvaltılık yemeğimdir) patates kızartması, tavuk köftesi.
Yazın menemen, biber-patlıcan kızartması, taze fasulye kızartması (haşlanmış taze fasulyeyi mısır ununa bulayıp kızartıyoruz).
Ekşimiği (lor peynirini) az yağda kavuruyoruz. Bazen yumurtalı bazen sade o şekilde yiyoruz.
Biz genel olarak kızartma insanıyız. 😁 Eğer evde ekmek yoksa ya da azsa hamur kızartması, sigara böreği de yaptığımız oluyor.
Mantar kavurması. Soğan, biber ve mantarı salça ile kavuruyoruz. Öyle yiyoruz. (Ben mantarı böyle sevmiyorum. Babam seviyor diye böyle yapıyoruz.) Mantarı yağsız olarak bütün şekilde tavada pişiyoruz. Çok güzel oluyor. Bazen mantarın o şapka gibi olan kısmının içine kaşar peyniri, tereyağı, kekik koyarak da pişirdiğimiz oluyor o da güzel oluyor.
askim bana bir ay yetecek tarifler vermissin cok tesekkur ederim canimsin yaaa ozellikle patates tarifine bayildim yarin yapicam 5141ab63fdb689f4e74dcd2fc183dc52.jpg