Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Hepinize Gelsin

Ü

Üye silindi 192

Anlattığı deprem ve boğulma hikayesi vardı. Yalan çıktı, sonra daha once beyonce konseri diye attığı foto da pinterestten çıktı. Kanıtlamaya çalışirken de bir öyle bir böyle konuştu. Daha sonra açiklamak için başliklar açtı, artık kendi mi banlanmayı istedi yoksa banladılar mı bilmiyorum. Deprem gibi hassas konularda yalan söylediği için baya tepki çekti. Karışik anlattım biraz kusura bakma♡
İnsanlar nasıl bu kadar duyarsız korkunç olabiliyor ya deprem hakkında yalan söylemek kaçıncı seviye bir iğrençlik? Hayır niye Beyonce konserine gittim diye yalan söylüyorsun ne bekliyorsun milletten alkış falan mı? Kim ifşaladıysa ellerine sağlık.

Sweet Mimosa

Fanbase Starter
Tepki
3,931

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
Fake olduğu ortaya çıkmıştı sanki
Konu çok sapmasın ama ben hâlâ Fake olduğunu düşünmüyorum . Kendisiyle hiç konuşmuşluğum olmadı ama yazdıklarında oldukça saygılıydı ve tutarlıydı. Bi son gece olay oldu onu da sabah okudum. Ya da ben olaylara pek hakim değilim

Sweet Mimosa

Fanbase Starter
Tepki
3,931
Konu çok sapmasın ama ben hâlâ Fake olduğunu düşünmüyorum . Kendisiyle hiç konuşmuşluğum olmadı ama yazdıklarında oldukça saygılıydı ve tutarlıydı. Bi son gece olay oldu onu da sabah okudum. Ya da ben olaylara pek hakim değilim
Depreme bizzat kendim baktım ve o tarihlerde ege de deprem yoktu tüm Yunanistan a baktım @JkunTavşanDişleri de Avrupa'ya baktı ama yoktu yani en azından deprem kesin yalan

Ü

Üye silindi 192

Ya birlik olmaktan çok bloom başka bir yerden rb başka bir yerden ifşaladı. yalnıs hatırlamıyorsam bloom deprem konusunda yalan söylediği için sinirlendi. Rüyalarda bulusalim da beyonce konseri yalanini ifşaladı ve konuya daha fazla yazmadı (inş yanlış hatirlamiyorumdur)

Banlansa bile başlik hala duruyordur. Silinmediyse
Rüyalarda Buluşalım'ı pek tanımıyorum ama Bloom sinirlenirse tam sinirleniyor cidden ve böyle iğrenç bir şeyi ortaya çıkarması da çok iyi olmuş, "deprem hakkında yalan söylemek" okuyunca bile iğrenç hiçbir savunması yok.

Ü

Üye silindi 192

Yok yok bir şey olmadı. İlk başta Rüyalarda buluşalım Beyoncé konseri fotosunun YouTube'tan alınan ss olduğunu ortaya çıkardı. Sonra da Bloom, Nayna'nın çelişkilerinden yola çıkıp dedektiflik yaptı bayağı. O yüzden ikisi ortaya çıkardı diyoruz.
Tarihin en iyi işbirliği desek yanlış olmaz herhalde ✍🏼✍🏼

Ü

Üye silindi 189

27 ziyaretci bunu okuyor ne dusunuyor acaba 🤔 bu arada 3 uyari almis banlanmak icin 5 uyari gerekiyordu galiba

Ü

Üye silindi 192

Başliği da buldhm 16 sayfa okumaya usenmezsen artik nakdmakes
Ne dilersen gerçekleşsin, uzun ve sağlıklı bir ömrün olsun, karşına hep iyi kalpli insanlar çıksın, ailenle aran daima mutlu mesut olsun 🤲🏻🤲🏻