Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Hissiz Müziğim Ağalık Vaatleri

Hissiz Müziğim

Moderatör
Katılım
22 May 2023
Mesajlar
1,143
Tepki
4,082
Puan
283
Öncelikle herkese merhabalar başlıktan anlaşılacağı üzere ağalık seçiminden adaylığımı geri çekiyorum. Sebebi ise birkaç gündür forumda aktif olamadım. O süre zarfında derslerimi ve yurt işlerini halletmekle uğraşıyordum. Az çok hallolduktan sonra foruma girdim ve ağalık seçimi vardı. Benim de boş bir anıme denk geldi ve adaylığımı koydum. O anki heyecan sebebiyle de pek sonrasını düşünmedim ama şimdi bakınca derslerim yoğun ve burayla pek ilgilenemeyeceğim. Derslerime daha çok yoğunlaşmam gerekiyor o yüzden adaylıktan çekiliyorum ve Gül'e bol şans diliyorum

ŞAKA!!!​

Bu arada gerçekten şaka yaptım geri çekilme falan yok hala adayım bu yola bir kere baş koydum ve sorumluluğunu üstlenmeyeceğim şeylere de girişmem o yüzden masaları terk etmeyin 😅

Öncelikle konuşmama bir çoğunuzun bildiği bir eserden başlayacağım George Orwell'ın Hayvan Çiftliği kitabı. Bu kısım şu an bizi ilgilendirmese de genel kültür anlamında değineceğim. Kitap aslında hayvanlar üzerinden SSCB'nin kuruluşundan itibaren meydana gelen önemli olayları kara mizah yoluyla ve mecazi bir dille anlatıyor.

Gelelim bizi ilgilendiren kısma İngiltere'deki Bir çiftlikte Bay Jones hayvanlarla ilgilenen daha doğrusu ilgilenemeyen bir çiftçidir. Çiftlikteki Koca Reis denen yaşlı bir domuz, rüyasında çiftliği insanların yönetmesine gerek kalmadan hayvanların daha güzel yöneteceğini görüyor ve bu rüyasını çiftlikteki diğer hayvanları anlatıyor. 3 gün sonra da ölüyor. Başta da söylemiştim Bay Jones çiftliği yönetemiyor ve hayvanlar bu rüya üzerine baş kaldırarak yönetimi ele geçiriyor.
Daha sonra lider olabilmek için 2 domuz arasında tartışma çıkıyor Napeleon iri yarı, iyi konuşamayan fakat otorite sahibi bir domuz Snowball ise etkili konuşan ve zeki bir domuzdur. Aralarında anlaşmazlık olup Snowball, Napolyon tarafından çiftlikten sürülür. Ancak Napeleon iyi bir yönetici olmadığından domuzlar yiyip kilo alırken diğer hayvanlar da açlıktan ölüyorlar ve çok çalıştırılıyorlardu. Ve hayvanlar daha eşitlikçi bi yönetim beklerken Napeleon yüzünden acımasız bir diktatörlük kurulmuş oluyor.

Gelelim asıl anlatmak istediğim kısma. Forum diktatörlükle yönetiliyor gibi bir şey kesinlikle demiyorum gayet güzel yönetiliyor ve bazı eksikleri elbette ki var ve zamanla düzelir. Bundan çıkaracağımız şey ise yapılan yanlış seçim sonucu birçok hayvanın hayatı ellerinden alındı ve daha kötü şartlar altında yaşadılar. Tabii ki de Gül yanlış seçimdir onu seçerseniz kötü diktatörlük falan gelir demiyorum. Ama en donanımlı aday da benim. Gerek hukuk okumamdan dolayı hukuk , adalet , yönetim , düzen gibi hayatımızın birçok alanında ihtiyaç duyduğumuz konularla daha haşır neşir birisiyim ve bu sayede ağalığa oldukça uygun bir aday olduğumu düşünüyorum. Ayrıca oldukça iyi bir dinleyeceğim. Bir sorununuz veya konuşma ihtiyacınız olduğunda her zaman buradayım ve sizi her zaman dinlerim. Yardımcı olabileceğim bir şey olursa da seve seve yardım ederim.

Ayrıca Dimash hayranı olduğumu da biliyorsunuz ve dün adaylığımı koyduktan sonra ınstagram'dan iyi geceler postu paylaştı arkadaki deniz bana olan büyük desteğini ve sevgisini ifade ediyor.
IMG_20231017_140858.jpg

Yakında Seventeen cb yapacak benim adaylığıma denk gelmesi kesinlikle tesadüf değil onlar da beni desteklediği için albüm çıkarıyorlar o yüzden Carat dostlarım desteğinizi bekliyorum.

Jennie You&Me şarkısında Jennie, ben ağa olduğumda sen ve ben forumda ay ışığı altında dans edeceğiz demek istiyor. Bu önemli bilgiyi nereden bildiğimi sorarsanız da Jisoo bana söyledi.

Jk'de Seven şarkısında dediği gibi Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday (A week) derken benim ağalığıma atıfta bulunuyor ve o yüzden seni her gün destekleyeceğim demek istiyor.

Exo'dan Kai; Bts'ten Jin , Suga ve Jhope askerde ve fandomların kalbi buruk. Ve birbirimizin halinden de anca biz anlarız. O yüzden kavga ve nefreti bir kenara bırakarak birbirimize destek olalım değil mi. EXO'l kardeşlerim desteğinizi benden eksik etmeyin.

Bir de ben Ağa olursam idolleriniz canlı yayın açacaklarmış hem beni tebrik etmek için hem de desteğiniz için teşekkür edecekler. Bu bilgileri nereden ulaştım diye sorarsanız Namjoon ağzından yanlışlıkla kaçırdı.

Ya sizce bu kadar şey tesadüf olabilir mi tabii ki de HAYIR . Ya da tesadüf olsa bile bence bu ağa olabilmem için bir işaret.

Ayrıca ağa olursam beni seçen VIP olmayan 4 kişiye vıp'lik hediye edeceğim.

Diğer ağa adayımız Gül'e de başarılar diliyorum. Kimi ağa olarak görmek istiyorsanız ona lütfen oy verin. Güzel ve eğlenceli bir seçim olması dileğiyle. Buraya kadar okuduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyorum ve desteklerinizi bekliyorum.🤗
Seviliyorsunuz arkadaşlar ❤️
 
Son düzenleme:
Konu Sahibi
Hissiz Müziğim

Hissiz Müziğim

Moderatör
Katılım
22 May 2023
Mesajlar
1,143
Tepki
4,082
Puan
283
Arkadaşlar sanki ne yönetiyoruz? Alt tarafı bir forum.🤣 Ben hukuk okumuyorum da ne olmuş.🙄
Zaten eğlencesine yaptığım bir şey. Çok ciddiye alınacak bir şey yok. Kazanıp kazanmamak da gerçekten umrumda değil. Amacım sadece eğlence. Beni destekleyen insanları görmek ağa olmaktan çok daha güzel bir şey.
 
Konu Sahibi
Hissiz Müziğim

Hissiz Müziğim

Moderatör
Katılım
22 May 2023
Mesajlar
1,143
Tepki
4,082
Puan
283
Arkadaşlar kimseye laf attığım falan yok. Gül aday olduğu için onun adını kullandım. Onu kötülemedim. Aksine o da ağa olabilir ama en iyi seçenek benim yazdım. Çok ciddiye almaya gerek yok. Şaka amaçlı yazdığım oldukça belli
 
Konu Sahibi
Hissiz Müziğim

Hissiz Müziğim

Moderatör
Katılım
22 May 2023
Mesajlar
1,143
Tepki
4,082
Puan
283
Ağalık başlığında ve buralarda dönen muhabbetlere bakıldığında ben hoşlanmadım. Rakip adayın çocuk olduğunu unutuyoruz.
Emin ol @CumberLay🔥 , Gül'e bir şey yazarken yazıp yazıp siliyorum. Kalbini gerçekten kırmak gibi bir amacım yok. Eğer o diğer başlıkta yazdığım için üzülmüşse gider özrümü dilerim. Çünkü kalbini kırmak gibi bi amacım yoktu.
 

Benzer konular

Üst