- Tepki
- 4,037
Bana olan nefretinizi ayy pardon sevginizi diyecektim amaann her neyse dökün buraya
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt OlBu kadar çabuk onaylanıyor muydu ya?Bana olan nefretinizi ayy pardon sevginizi diyecektim amaann her neyse dökün buraya
Podifik ne demek?Kız sen çok podiksin bilmiyorum seninle hiç tartıştık mı ama benim gözümde hep podifiksin
İmzadaki kim? Dimash'a benzettim.İmzandaki beyefendiyi de seni de çok seviyorum daha önce pek çok kez yazdığımdan tekrar uzun uzun yazmayacağım. Umarım hep buralarda olursun
Kendisi zaten.İmzadaki kim? Dimash'a benzettim.
Ayy teşekkür ederim.Çok tatlı geliyorsun bana. Sana neden nefret dökelim ayrıca imzandaki yazı çok komik aidşlcövöv
Hanım hanıııımmmm ben de varım Dimash benimKendisi zaten.
Dimash= Hissiz Müziğim olmuş diye yorumladım
@Tubisss ?Hanım hanıııımmmm ben de varım Dimash benim
Jungkook o şarkıyı benim Dimash'a olan sevgimden ilham alarak çıkardı(clean vers).Yok ben 7 gün benim olsun istiyorum. bakın ne demiş Âşık Jungkook :
"Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday
Saturday, Sunday (a week)"
Ciddi manada yazmamıştım zaten esprisine yazdım .Senden niye nefret edilsin ki ayol zararsız, sevimli bir usersın
Dimash ile adım çıkmış, koşup kendisine haber vermem lazım" seninle evlenmemiz konular var diye" hahahahahahshsBenzerini sanki daha önce demiştim ama tekrar diyeyim. Soğuk mantıksal sorumluluk sahibi ama sevdiklerini gerçekten seven kalpten onlara karşı sıcak hisseden birisi olduğunu düşünüyorum ve Dimash dinlediğin için de çok taste sahibisin şekerim
Ahahahahahaa rica ederim bitanemDimash ile adım çıkmış, koşup kendisine haber vermem lazım" seninle evlenmemiz konular var diye" hahahahahahshs
Yazdıkların için de teşekkür ederim canım
Ben de seni çok seviyorumsenden nefret eden kendinden şüphe etsin,seviyorum seni