Ü
Üye silindi 154
şimdiden afiyet olsunGecenin bu vakti havuçlu tarçınlı kek yapmaya karar verdim
Bu yorumu da yazıyorum ki ertelemeyip yapayım. Malum söyleyip yapmasam çok mahçup olurum.
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt Olşimdiden afiyet olsunGecenin bu vakti havuçlu tarçınlı kek yapmaya karar verdim
Bu yorumu da yazıyorum ki ertelemeyip yapayım. Malum söyleyip yapmasam çok mahçup olurum.
@Havuçlu Tarçınlı KekGecenin bu vakti havuçlu tarçınlı kek yapmaya karar verdim
Oooo öyle mi ruh eşiyiz demek kiDaha ben de onu etiketlesem mi diye düşünüyordum kdkdkdksk
Güzel oldu mu bari jofaxbjakhca ben de yiyem miKız ne için teşekkür ettin ki? Doğru dürüst katılmayıp kek yapmaya gittim
Tabii ki sadece yemekle kalmayıp mutfağı da temizlemene yardım edeceğimTabii, bu da soru mu? Mutfakla ilgili çok sıkıntı yaşadım. Demin attım fırına. Umarım güzel olmuştur bal
Evet bitiririz çiçeğim, konu kek olunca akan sular dururAyy gidip kontrol ettim de kalıbı yağlamama rağmen yapışmış sanki
Fırın bozukmuş neler yaşadım neler.
Olmadı beraber keki yer bitiririz değil mi bal, yazık olmasın