Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

İçinizde Ukte Kalan Ship Varmı?

Eren yeager

Fanbase Starter
Tepki
1,914
Ben bir ship için fanlık ya da hayranlık yapmam saçma geliyor ama ister istemez yakıştırıyorum bazı idolleri.sevgili haberlerini almak istediğiniz ve çok yakıştırdığınız ama olmayan ya da basına yansıtılmadığını düşündüğünüz bir ship varmı?
Benimkiler:
Yuna(itzy)-sunghoon(enhypen)
Jihyo(twice)-suga(BTS)
Jisoo(bp)-suho(Exo)
Hwasa(MMM)-Rm(BTS)
Jisoo(bp)-jeonghaein
Ryujin(itzy)-karina(ae)
Jungkook(BTS)-Yeri(RV)
Yeji(itzy)-yeonjun(txt)
Aslında yeonjun ve yuna için kafamda daha fazla ship var 4.jen'nin jungkook'u gibiler kiminle kombinlesen yakışıyorlar

kayısı

avukat kedy
Yönetici
Tepki
2,103
Taehyung ve Lisa hakkında inanılmaz teoriler vardı ve aynı zamanda yakıştıklarını da düşünüyordum. Hem birbirlerine de benziyorlar bence. Bu yüzden Taelice destekçisiydim baya. Ama Taehyung baldızına sulandı... Yapacak bir şey yok. KLHJKLGKDFLGKL

Hasbully

Trainee
Tepki
154
Jisoo(bp)-jeonghaein mi???? Yani yalan yok dizinin sahne arkası bölümlerini izlerken ve 2021de ytdaki edit videolarını gördüğümde ben de shipliyordum ama şimdi bakınca birbirlerine aşırı benzediklerini fark ediyorum. Sanki çift yumurta ikizi gibiler o yüzden biraz midem bulandı

favori ship videom

blackpink-jisoo-jung-hae-in-04052022-thumbnail.jpg

Ü

Üye silindi 187

ırene ve suho.Irene gerçekten soğuk biri özellikle erkeklerin yanında poker face ama çıkışlarından beri revel üyeleri bazı exo üyeleri ile yakın özellikle halen daha wendy,seulgi ve ırene suho ile yakın.Irene ne zaman suho ile göz göze gelse adama gülümsüyor resmen.

bu ikili hariç zamanında taeyong ve seulgi'yi çok yakıştırıyordum taeyong ilk çıkış zamanları kızın yüzüne bile bakamıyordu çok ünlü bir vidyo var hatta ırene taeyong'un seulgiden utandığını anlıyor ve ikisine bakarak imalı bir gülüşü var ki kadınlar bu gülüşü iyi tanır tae ve seulgi aynı filmleri izliyorlardı taeyong noona severim felan diyordu seulgi'nin parfümünden kullanıyordu bence aralarında hiçbir şey olmadı çünkü seulgi reddetti şu an zaten çok yakın arkadaşlar.

Best shipim geliyor got7 jinyoung ve seulgi.Aynı yıl çıkış yaptıkları için özellikle 2014 yılında bir sürü bakışma vidyoları var.Jinyoung sektörde gördüğüm en centilmen ve düşünceli erkek idol kai ile birlikte.Sevgili olduklarını düşünüyorum çünkü çok ortak arkadaşları olmasına rağmen hala bu ikiliden ne bir resim ne de bir bahsetme almadık çok gizliyorlar.Jisoo ile seulgi yakın,seulgi ile doyoung yakın doyoung ile jinyoung yakın ortak arkadaşları çok şüpheli ve ikilinin karakterlerini çok benzetiyorum.

kedy

Trainee
Tepki
97
Nayeon D.O çok tatlı olurlardı bence

hibluesky

Rookie Idol
Tepki
686
Joy ve sungjae. Bir de sadece benim shiplediğimi düşündüğüm eunji ve yoseob çifti var csvsnnsjsjd fanlık yaptığım dönemde aşırı yakıştırıyordum birlikte müzikale gittiler, love day diye sarkı çıkardılar(gerçi yoseob birkaç farklı kadınla şarkı söyledi ) beast ve apink collab yapınca hep bu ikisini ikili yapıyorlardı, birlikte programa falan da katılmışlardı.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Joy ve sungjae. Bir de sadece benim shiplediğimi düşündüğüm eunji ve yoseob çifti var csvsnnsjsjd fanlık yaptığım dönemde aşırı yakıştırıyordum birlikte müzikale gittiler, love day diye sarkı çıkardılar(gerçi yoseob birkaç farklı kadınla şarkı söyledi ) beast ve apink collab yapınca hep bu ikisini ikili yapıyorlardı, birlikte programa falan da katılmışlardı.
2. Jende kimi shiplediysem collabı var, 3. Jen ağlayarak instadan gönderme yapmaya devam edebilir cavbsnsms