Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Top'nin Squid Game Ikinci Sezonunda Rol Alması, Yönetmenin Uzun Süre Düşündükten Sonra Verdiği Bir Karardı

NetizenAdmin

Üst Yönetici
Katılım
8 May 2023
Mesajlar
95
Tepki
580
Puan
13
1689131501-20230711-top.jpg


Duymuşsunuzdur ki TOP, Squid Game'in ikinci sezonunda eskiden idol olan birini canlandıracak.

Star News tarafından yayınlanan özel bir habere göre, TOP'nin Netflix'in 'Squid Game 2' kadrosuna katılma süreci hiç de kolay olmadı. TOP, 23 Haziran'da yapılan 'Squid Game 2' için ilk senaryo okumasına kadroya kesin olarak alındığını bilmeden katılmak zorunda kalmış. Dizi sektöründe bazen, yapılan ilk senaryo okumasından sonra oyuncunun karaktere uymaması ya da başka sebeplerle projeden ayrıldığı durumlar yaşanır.

TOP'nin durumunda, Netflix yetkilileri ve yönetmen Hwang Dong Hyuk, TOP'nin geçmişte işlediği uyuşturucu suçu nedeniyle onu projeye dahil etme kararını vermeden önce "önemli bir müzakere" süreci geçirdi.

Senaryo okumasının hemen ardından oyunculardan resmi kadro fotoğrafları için poz vermeleri istendi. Star News'e göre, TOP'nin 'Squid Game 2'de rol almaması durumu da göz önüne alınarak oyunculardan iki farklı fotoğraf için poz vermeleri istendi.

TOP'nin kayda değer rap ve dans becerilerine sahip emekli bir idolü canlandırabilme yeteneğinin yönetmen Hwang'ın nihai kararını vermesine yol açtığına inanılıyor.


K:Allkpop
 

kayısı

avukat kedy
Moderatör
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
700
Tepki
2,100
Puan
113
Sitedeki habere de yaptığım yorumu yapmak isterim: Çoğu kişi uyuşturucu skandalı yüzünden eleştiriyor ama dizinin senaryosunu düşünecek olursak senaryodaki emekli idol bence normal bir sebepten emekli olmuş olmayacak. Yani dizide oyuna katılan karakterler, hep maddi açıdan zor durumda ve karakter olarak kötü insanlardı. Bu yüzden emekli idolün de uyuşturucu skandalı gibi sıkıntılı bir durum ile emekliliğe ayrılmış olabileceğini ve dolayısıyla yeni nesil herhangi bir idolün "temiz yüzleriyle" bu role yakışmayacağını düşünüyorum. TOP hem yaşı sebebiyle hem de Korelilerin beğendiği o klasik temiz yüze sahip olmamasıyla bence role yakışabilecek biri. Bu yüzden seçildiğini düşünüyorum açıkçası.
 

amaterasu

Trainee
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
29
Tepki
65
Puan
8
Kendisini pek sevmem ama Lee Byung Hun çok daha kötü şeyler yaptı ve kadroda, ayrıca adam eski idol rolünü oynayacak ve gerçek hayatta zaten eski idol o yüzden iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum demek ki senaryo okumasında iyi iş yapmış almışlar. Torpil falan zannetmiyorum YG'de değil artık ve itibarı kötü, dizi bile bile kendi topuğuna sıkmazdı herhalde.
 
Üst