Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

İdol Olmak/Ünlü Olmak

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Yunjinin i≠doll sarkisinin cevirisine bakayim dedim cok konusulmustu daha once ben boyle seylere hep gec bakarim neyse

Gerceklikten uzak olmasina ben sinirlendim acikcasi tabii ö//lüm tehditlerini falan kimse hak etmez ama insanların sacini kilonu yuzunu dansini konusmayacak da ne konusacak pardon?? Zaten unlu camiasi falan insanlar sinirini stresini cikarsin diye var bence. Ozellikle korede insanlar cok yogun calisiyorlar ve bize gore durumlari iyi de olsa asiri bir paralari kalmiyor bu sinir stresi de idollere yorum yaparak gerek fanlik yaparak geciriyorlar yani zaten idol olunca konusulacak konu belli bunlari bilerek idol oluyorsun tabii zorlanmak normal yorumlardan oturu ama bana asiri sacma geldi. Nefret toplamadan nasil populer olursun ki? İnsanlarin sen sus ben de insanim diyince susmaz sonucta isin direkt bu övgü ve yergi toplamak

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
İdealist olması güzel ama bir şey fark edeceğini sanmam. Bütün idol sistemi bunun üzerine kurulmuş o yüzden kaçınılmaz bir olay. Para getirdiği sürece şirketler hiçbir şeyi değiştirmez.

Konu Sahibi
ask

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
yani eleştirilmesi gerekilen şeyler dansı vokali, burnu çenesi gözleri değil bunun aşılması gerekli önce. sıfır eleştiri değil tabii ki olay yerinde eleştiri
Yani elestirilmesi gereken seylere biz karar vermeeyiz ki hadi normal dumduz sarkici olsa okey de kpop sektorunun kurulu oldugu seylerden biri nasil danssa digeri de guzellik
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

kimse sinirini stresini idollere hakaret ederek atmamali? bir kelime bile insani cok kotu etkileyebiliyor bazen.
Evet ama sosyal hayat hic oyle islemiyor ki

Konu Sahibi
ask

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
O ne demek
Ben stresli olunca oyun oynuyorum . Siz de başka şeyler yapın idollere yazacağınıza 🐼
Ben genelde yazmiyorum ki ama cogu insan oyle yapiyor bu bir gercek
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

ben sinir stres oldugumda bunu idollerden cikartmiyorum. idoller bizim kum torbamiz degil. isleri sarki soyleyip dans etmek, insanlara bir urun sunmak, nefret almak degil. elestiri alacaklarsa da bunun uzerinden almalilar. obur turlusunu normallestirmemeliyiz.
İdoller degil genel olarak unluler

Konu Sahibi
ask

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
"nasılsa sektörün böyle bir yer olduğunu biliyor, nefret yorumları varsa var bana ne? Bunları bilerek bu sektöre girdi."
Diye düşünüyorsun yani ve " streslerini bir yerden çıkarmak için " insanların idollere sataşmasini doğru mu buluyordun
Yazdigimi bir daha oku

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
Tabiki de dansları dış görünüşleri konuşulacak çünkü bu belkide yarattıkları showun en büyük parçası. Bu kadar büyük bir kitleye hitap ederken herkesin seni sevmesini övmrsini bekleyemezsin ama insanların kendi hayatında yaşadığı maddi manevi zorluktan dolayı belkide ünlülerin yaşadıkları" sorunsuz "hayata kıskançlık duyup nefret kusması kabul edilemez. Bu insanlar şarkıcı ya da idol artık nasıl adlandılıyorsa bilmiyorum kimsenin stres topu değil üzgünüm ama bu konu hakkındaki düşünce şeklinin doğru olduğunu düşünmüyorum