Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

İdollere Yakıştırmadığınız Saç Renkleri

lisamiro🦋

Trainee
Tepki
278
Lisa bp biasim ama bence cok makyaj yapmadigi surece pembe sac solgun duruyordu jennie de ilk turuncu sacla attigi fotoda pek sevmemistim bu benim fikrim ama bazi fotograflarda asiri hos duruyordu

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
felix mavi hiç olmamış, lisa siyah + kahkül olunca yüzü çok basık duruyor (hylt mv)

Tepki
150
Cinsiyetçi değilim ama bana göre hiçbir erkek idole pembe yakışmıyor pembe ve su yeşili tonları

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
Felix'in mavi saçını ben beğendim. Çok yakışmıştı bence. Herkese gidebilecek bir ton değil ama Felix taşıyabilmiş.
olabilir tabii. bu tür absürt renkleri bile doğalmış gibi taşıyanlar var ki aslında felix de benim için onlardan biri, renkli saçları yakıştırırım kendisine ama bence seçtikleri mavi ton felix için fazla yapay duruyor o yüzden beğenemedim

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Lisa bp biasim ama bence cok makyaj yapmadigi surece pembe sac solgun duruyordu jennie de ilk turuncu sacla attigi fotoda pek sevmemistim bu benim fikrim ama bazi fotograflarda asiri hos duruyordu
Jhopeun butter sarısı saclari

M

mevsim

Eskiden renkli saçları severdim ama artık bir insanın saçını pembe mavi görünce garip ve yanmış-yapısı bozulmuş- geliyor, doğal renkleri daha çok seviyorum

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
Rm'e sarı saçı
Sehun'un saçını gökkuşağı saçı
Lisa'ya pembe saç
Suga'ya sarı saçı hiç yakıştıramıyorum