Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Haber Infınıte'in Beş Yılın Ardından Geri Dönüş Yapacağı Bildirildi

Ü

Üye silindi 303

INFINITE'in Beş Yılın Ardından 31 Temmuz'da Geri Dönüş Yapacağı Bildirildi 🥳🥳

çok sevindim ya, ayrı şirketlerde olmalarına askerlik aralarına rağmen sonunda bir araya geldiler😭 isimlerinin hakkını verdiler, cb icin cok heyecanlıyım🥹 Screenshot_20230706_200251_Chrome.jpg Screenshot_20230706_200317_Chrome.jpg
 
Katılım
1 Haz 2023
Mesajlar
499
Tepki
1,376
Puan
140
SM'in eskisi gibi banlayabileceğini zannetmiyorum. Ama Koreliler yine de şirketlerin sadık savunucusudur. Onlar hiç güven vermiyor. Özellikle de konu EXO'yken.
Kore'nin EXO ile dersini bugüne kadar çözemedim. Genelde SM gruplarını severler aslında. DBSK, SNSD, Fx, Shinee hakkında pek kötü yorumlar olmaz yada ben denk gelmedim. Ama EXO'ya demediklerini bırakmıyorlar. Chanyeol'dan neden nefret ettiklerini merak etmiştim. Geçen bir sitede tesadüf eski bir EXO haberine denk geldim. O zamanlar ne Z.co ne de aldatma haberleri var. Ama Chanyeol'a öyle bir nefret kusmuşlar ki şaşırdım. Yani o zaman toplu bir nefreti haklı(!) gösterecek bir olay da yokmuş mesela. Gruba da çok öfkeliler nedense. Kore'nin sözde çok sevdiği Baekhyun bile şirkete dava haberlerinde nefret aldı. Bu nefreti almasına şirketin tek makalesi yetti mesela. Yani en çok sevilen üyemiz bile garanti altında değil. Birden popüler oldular hak etmiyorlar diye sevmiyorlar desek o da değil sorun. Sektörün en yetenekli gruplarından biri. 9 kişilik grupta yeteneği tartışılacak tek üye var. O da fırsat verilmediği için potansiyelini bilmediğimiz bir üye. Bazı prob idollere bakıyorum bir de EXO'ya bakıyorum sevilmeyecek ne yaptılar merak ediyorum.
 
Katılım
1 Haz 2023
Mesajlar
499
Tepki
1,376
Puan
140
EXO'nun sevilmemesinin pek çok sebebi var. Korelilere göre EXO üyeleri çok kibirli görünüyormuş. (Evet doğru okudunuz kibirli değiller, öyle görünüyorlar, tamamen imaj mevzusu 😃) Chanyeol Sehun filan bir kaç kere fanları azarladı. Ki bu idoller tarafından el üstünde tutulan Koreliler için kabul edilemez bir şey. Ondan sonra "EXO and other idols moment" videoları için de fazla malzeme vermiyorlarmış. Bunun da ötesinde EXO daha en başından sevilmedi. EXO'dan önceki gruplar hep büyük bir zorluk aşmıştı ve EXO onlara göre rahata kondu. "Büyük şirketten çıkan grupların avantajlı olması" lincini ilk EXO yedi herhalde. O dönemler EXO için "SM'in çöpleri" denilmişti, hiç unutmam. Zaman geçip büyük bir başarı yakalayınca -hatta bu başarı sebebiyle şirket binası bile yenilenecek hale gelince- önceki grupların fanları da bu durumu pek kabullenmek istemedi. İnsanlar genel olarak "neden EXO" diye sorguluyor. Onlara göre bu başarı diğerlerinin hakkıydı, EXO'nun olması kabul edilemezdi. Öyle yani
Yani bu nefretin altında bomboş nedenler (!) var. Bir tanesi bile incir çekirdeğini doldurmaz. Sonuç olarak EXO bu nefretin zararını her zaman görüyor maalesef.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

INFINITE'in Beş Yılın Ardından 31 Temmuz'da Geri Dönüş Yapacağı Bildirildi 🥳🥳

çok sevindim ya, ayrı şirketlerde olmalarına askerlik aralarına rağmen sonunda bir araya geldiler😭 isimlerinin hakkını verdiler, cb icin cok heyecanlıyım🥹 Ekli dosyayı görüntüle 3856 Ekli dosyayı görüntüle 3857
EXO'dan asıl konuya yorum yapamadım. Infinite ve fanlarını kutluyorum. Hepsinin keyif alacağı bir promo dönemi geçirirler umarım ❤️.
 
Son düzenleme:

Benzer konular

Üst