- Tepki
- 3,938
Bir sürü var ama benim için top 5
5-Sm satanist idolleri ölü gibi gösteriyor diyenler
4-Wonyoung a çileğini bitirsin sonra konuşuruz diyen amipler
3-İdolleri annesi babası gibi savunan fanlar.Mesela bir idolün vokali kotuyken o çok geliştirdi kendini tmm mi?diyip savunanlar birde idolleri problematik bir davranış yapsa bile savunanlar.
2-Shipperlar özellikle taekook.İdolleri cinselleştiriyorlar sonra diyoruz ki bu yaptığınız normal değil diyorlarki izlemeyin o zaman.Tam
1-Oppacılar
Efsaneyi hatırlayalım
Hiçbir zaman idollerinizle sevgili olamayacaksınız sorry not sorry
Sonra şunu fark ettim bunlara 5 sığmıyor o yüzden devam
•İdol olmak isteyenler.
•y/n videoları yapanlar ve bunları severek izleyenler.İdol olmak isteyenlerle oppacılar karışımı bir kitle zaten bu.
•kpop şirketlerini masum sananlar(özellikle jyp)sm satanist diyenlerle ve Kpop idolü olmak isteyenlerle aynı kitle.Bilmiyorlarki hepsi ş€refsiz.Jyp oppaniz tarikat üyesi ve p€dofili
5-Sm satanist idolleri ölü gibi gösteriyor diyenler
4-Wonyoung a çileğini bitirsin sonra konuşuruz diyen amipler
3-İdolleri annesi babası gibi savunan fanlar.Mesela bir idolün vokali kotuyken o çok geliştirdi kendini tmm mi?diyip savunanlar birde idolleri problematik bir davranış yapsa bile savunanlar.
2-Shipperlar özellikle taekook.İdolleri cinselleştiriyorlar sonra diyoruz ki bu yaptığınız normal değil diyorlarki izlemeyin o zaman.Tam
1-Oppacılar
Efsaneyi hatırlayalım
Hiçbir zaman idollerinizle sevgili olamayacaksınız sorry not sorry
Sonra şunu fark ettim bunlara 5 sığmıyor o yüzden devam
•İdol olmak isteyenler.
•y/n videoları yapanlar ve bunları severek izleyenler.İdol olmak isteyenlerle oppacılar karışımı bir kitle zaten bu.
•kpop şirketlerini masum sananlar(özellikle jyp)sm satanist diyenlerle ve Kpop idolü olmak isteyenlerle aynı kitle.Bilmiyorlarki hepsi ş€refsiz.Jyp oppaniz tarikat üyesi ve p€dofili
Son düzenleme: