- Tepki
- 7,296
@Uranyum☢️ seni kıskanıyorlarVerdim gitti
Emeklilere laf ettirmemmm
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt Ol@Uranyum☢️ seni kıskanıyorlarVerdim gitti
Emeklilere laf ettirmemmm
Emojilerle uğraşmıyor galiba sadece isim değiştirmek isteyenlerle ilgileniyor uranyumZahmet olacak ama ismimin sonunabu emojiyi koyabilir misiniz
Çok tatlı bir ağaydın ama Tubiş'imTubisss artık ağa olmak istemiyormuş bende kırmadım kendisini Tubisss olucam artık![]()
Ben eski kullanıcı adıma dönmek istiyorum ama dönemiyorum karakter sınırını azaltmışsın
hiçbirfandomamensupdeilim yapabilir misin? Mümkünse ğ ile @Uranyum
Bende bazen kendimi unutuyorum.Dreammy olarak giriş yapmaya çalıştım kaç defa![]()
Evetve tanımana hem şaşırdım hem de sevindim.
Ben destekçiyim sana kedicimKız deme şunu yiycem yine uyarıyı destek çık bana![]()
Ciddi misinKendine karşı çıkan bir modeli öl****** bavula koydurtmuştu adam. Değişik bir tip tabii![]()
Uranyuuuuuuuummmmmmm banaaaaadddddddaaaaaaaaa şundanYaparızda başa eklersek etiketlemek isteyen balkabığını bulması lazımO yüzden sona ekleyelim sadece.
Uranyum valla kız kaç gündür söylüyorUranyuuuuuuuummmmmmm banaaaaadddddddaaaaaaaaa şundannoluuuuuuurrrrr
Mavi kalp ancak açık/pastel mavi. Ondan çıkmıyor olabilir. Normal mavi kalp gözüküyor olmalı çünkü.Bende emoji çıkmıyor. Dikdörtgen var. Ne ki o.