Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En çok Grave of the Fireflies ağlatmıştı onun dışında Hachiko: A Dog's Story, Arrival, Lion, Aftersun, Dead Poets Society ve Bridge to Terabithia filmleri de beni ağlatmıştı baya.
En çok Grave of the Fireflies ağlatmıştı onun dışında Hachiko: A Dog's Story, Arrival, Lion, Aftersun, Dead Poets Society ve Bridge to Terabithia filmleri de beni ağlatmıştı baya.
7.Koğuştaki Mucize filmine üniversite zamanı oda arkadaşlarımla beraber gitmiştik. İçimiz çıkana kadar ağlamıştık. Sinemadan çıkarken yorgun düşmüştük resmen. Hepimizin gözler şiş. Sanırım en aklımda kalanı odur. Tabi ben fazlasıyla sulu göz olduğumdan sayısını hatırlamam ağladıklarımın
Soulmate diye bir kore filmi var 1 hafta etkisinden çıkamadım mart ayi gibi izlemistim ne zaman düşünsem boşlukta hissediyorum aslında arkadasliklarinin yara almasinin durumu cok normaldi ama bu kadar dramatiklesmesi falan oyuncularda baya iyiydi maşallah
Babam ve Oğlum, Ulak, Interstellar, Guzaarish, Black (Hint filmi), Swing Kids, Miracle in Cell No 7, Kız Kardeşimin Hikayesi, Piyanist, Hayat Güzeldir, Çizgi Pijamalı Çocuk, Unsere Mütter und Unsere Väter (3 bölümlük bir dizi), Yeşil Yol