Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Jennie The Idol Yuzunden Netizenlerden Nefret Aliyor

Ü

Üye silindi 189

sitede the idol a gelen tepkiler cevrilmisti ama o yorumlar simdi atacagim resimlere kiyasla kibar kaliyor cidden. kiza demedigini birakmamislar, ucuz muamelesi yapip, s*utshaming yapmislar. cudden tiksindirici yorumlar bunlar igreeeennnc.

jennie nin aldigi bu nefret cok fazla cidden. senaristten cok jen nefret yedi. oyle bi dizide oynamasi tamam yanlis ama bu kadar da fazla cidden.

resimleri twitterda gordum

Ekli dosyalar

• 20230611_225635.jpg
    20230611_225635.jpg
    130.8 KB · Görüntüleme: 65
  • 20230611_225637.jpg
    20230611_225637.jpg
    167.7 KB · Görüntüleme: 65
  • 20230611_225652.jpg
    20230611_225652.jpg
    57.2 KB · Görüntüleme: 65
Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Ben sitede de yazdım korede baya muhafazakar insan var göğüs dekoltesi bile rahatsız ederken bunun olmaması kaçınılmazdı.
ben de sitedeki haberi gorunce sasirmistim netizenler bu kadar iyi yorum yapmazlar diye. pannchoa genelde cok cok kotu olan yorumlari cevirmoyor. sitede pannchoadan aldigi ocin oyle olmus
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Cidden böyle yoeumlara gerek var mı ya. Neyin ferihalığı bu. Diziyi ben de beğenmedim ama küçük bir rol için bu kadar yaygara saçmalık.
dizinin ilk bolumunu izledim ve begenmedim bi daha izlemem ama kalkip ona buna laf atil s*utshaming yapmiyorum cunku ben o*cocugu degilim :D

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Sorsan ama hepsinin playlistinde The Weeknd vardir. Bunlarin ahlak bekciligi erkek meydana cikincaya kadar. Jisoo'yu da nasil karistirmislar araya. Kizin dizisinde hicbir problem olmadigi ciktiginda anlasildi. Daha cikmadan om yargiyla topa tuttular burnundan getirdiler.
jisoo da yazik ya mizrak hep ona giriyor xbxnxnnxn bi de aln ne senarist ne the weeknd dizi yuzunden hic nefret almadi olan lilyle jennieye oldu

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 25

izlemeyin diyince de biz suçlu oluyoruz abla ben izlemedim rahatsız olacağın şey varsa ne açıp izliyon o zaman demezler mi adama?? hem de Jennie'nin o tepki toplayan dans sahnesinde hiçbir şey yokk kpopta ondan çok daha fena danslar yapıldı kimse de ağzını açıp bir şey demedi