Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Jisoollim

Hellobaby

Fanbase Starter
Tepki
806
Burda her seferinde ona buna toksik diyen tiplerin bu tip birini instagramda takip etmesi ve yine utanmadan herkesi toksiklikle suçlaması. Şunların çeyreğini yazan bir army olsaydı kadın başarılarını çekememekten tutun da her konuda yerin dibine sokulurdu. Her seferinde sadece army ya da stay toksikliği üstünde duran site sakinleri kız gruplarının toksik fanları için pek konu açmıyor.

Ekli dosyalar

• IMG_0103.jpeg
    IMG_0103.jpeg
    600.1 KB · Görüntüleme: 76
Konu Sahibi
H

Hellobaby

Fanbase Starter
Tepki
806
Büyük ihtimalle linç yiyiceğim ama kpop u çok takıyorsunuz dinleyin geçin
Uzun süredir burayla ilgilenmedim. Çünkü derslerim var ama burda belli başlı kişiler her olayda army toksik army o army bu şu derken şu kızı instagramdan takip edip bu kızın attığı bilgileri falan eminmiş gibş her yere yazıyor. Her olayda sadece belli grupların fanlarının toksik diye adlandırılması aaçmalık. Böyle örneklerini buldukça atacağım. Çünkü önyargısız insanları bile bir gruba karşı dolduruyorlar.

ponywinx

Judith🩷
Dance Machine
Tepki
2,850
Burda her seferinde ona buna toksik diyen tiplerin bu tip birini instagramda takip etmesi ve yine utanmadan herkesi toksiklikle suçlaması. Şunların çeyreğini yazan bir army olsaydı kadın başarılarını çekememekten tutun da her konuda yerin dibine sokulurdu. Her seferinde sadece army ya da stay toksikliği üstünde duran site sakinleri kız gruplarının toksik fanları için pek konu açmıyor.
kendisini sevdiğimden değil ama Hirakaosun yazdığının aynısının lacivertini yazmış

bıcı bıcı

Trainee
Tepki
42
Uzun süredir burayla ilgilenmedim. Çünkü derslerim var ama burda belli başlı kişiler her olayda army toksik army o army bu şu derken şu kızı instagramdan takip edip bu kızın attığı bilgileri falan eminmiş gibş her yere yazıyor. Her olayda sadece belli grupların fanlarının toksik diye adlandırılması aaçmalık. Böyle örneklerini buldukça atacağım. Çünkü önyargısız insanları bile bir gruba karşı dolduruyorlar.
Maalesef ön yargılar böyle kırılmıyor eski bir army olarak çoğu şeyi bizden biliyorlar bu hiç bir zaman değişmiycek bide bu sitedeki çoğu kişi toksik bence kendini yorma anlamazlar yinede sana bu yolda bol şans 🤍

Konu Sahibi
H

Hellobaby

Fanbase Starter
Tepki
806
kendisini sevdiğimden değil ama Hirakaosun yazdığının aynısının lacivertini yazmış
Evet tam olarak öyle o kızın burda en az 4 5 haberi açıldı mesela. Tam olarak bende bundan hoşlanmıyorum. Madem bir kişiyi eleştiriyorsak aynı şeyi yapan kişilerde eleştirilmeli

bıcı bıcı

Trainee
Tepki
42
Ay bunun aynısını yazacaktım ama sonra vazgeçtim. hirayı takip edenlerle bu hesabı takiplerde benim gözümde aynı. Şu hesabı çıkıp savunan, takip eden ve bilgilerini gerçekmiş gibi paylaşan birisi varsa eğer başkasına toksik demeden önce kendine baksın🧍🏻‍♀️
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bu o kadar doğru ki 😭 diğer grupların solo stanleri veya farklı fandomlar birbirlerine hakaret ediyor ama olay hep bize kalıyo

Sektörün günah keçisiyiz
Ay bunun aynısını yazacaktım ama sonra vazgeçtim. hirayı takip edenlerle bu hesabı takiplerde benim gözümde aynı. Şu hesabı çıkıp savunan, takip eden ve bilgilerini gerçekmiş gibi paylaşan birisi varsa eğer başkasına toksik demeden önce kendine baksın🧍🏻‍♀️

Bu o kadar doğru ki 😭 diğer grupların solo stanleri veya farklı fandomlar birbirlerine hakaret ediyor ama olay hep bize kalıyo 😭😭😭

Lilyy

Rookie Idol
Tepki
892
Kpop da sürekli fan türüyor.Aralarında toksik de oluyor haliyle.Yok siz şöylesiniz yok biz böyleyiz kavgası süreeer gider.En iyisi hiç fanwar’a girmemek.O zaman mutlu mesut yaşarız 🥳🥳 Tek bir tarafa toksiklik yüklenmesi hoş değil, sen de bu olaydan sıkılıp atmışşındır diye düşünüyorum.

fosforlucevriye

Rookie Idol
Tepki
1,154
Her iki fandomda da toxic çok.Blink olsam da reddedebileceğim bi şey değil bu🤷‍♀️O yüzden stan Twitter'a hatta direkt hiçbir sosyal medyaya girmiyorum gençleştim resmen bu kadar mı fark eder diyorum🙃
Stan twitter pişmanlıktır cidden. Zamanında sadece bir dizi ve editör için Twitter kullanıyordum, e kpop da takip edince yanlışlıkla Stan twittera düştüm. Özellikle fandom büyük olunca toksik fan sayısı da artıyor doğal olarak. Sadece moaları takip ediyordum, benim karşıma çıkanları toksik olmadığı için jshxjshdjsbdjdj

Ü

Üye silindi 192

Bu kişi yanılmıyorsam iki faklı hesap açıp birinde Blackpink üyelerine ve kendisine hakaret edip sonra da orijinal hesabından o hesabı dava ettiğini söylemişti jqldbkqbdkqkqbxkkqx

hirakaos=jisooliam ikisi de düzgün fan sayfaları değiller hiradan veya jisooliam'dan örnek olarak bir şey atılmaz ikisi de toksik insanlar Ekli dosyayı görüntüle 12208

Bunları da report sayfalarının hikayelerinden aldım bu yoongi hakkında söylediği Ekli dosyayı görüntüle 12216

Jimin ve diğer bts üyelerini dragletmek için açılan sayfaya sorulan bir soru Ekli dosyayı görüntüle 12221

Şirket Bts için payola yapıyormuş tüm sırrı bozdu 😔
seyler Ekli dosyayı görüntüle 12226
Hayatımda okuduğum en cringe şeyler bu ekran görüntüleri olabilir

Ü

Üye silindi 192

Merak edip bakmıştım bu kıza çünkü bir sürü kişi sürekli dalga geçiyordu ve bayağı thread vardı bunun hakkında. Instagram hesabında önce 21 yaşında olduğunu ve hukuk okuduğunu söylemiş, başka birisine 22 yaşında olduğunu ve tıp okuduğunu söylemiş, Twitter'da Armyler ile kavga sırasında onlara velet diyip 22 yaşında mimarlık okuduğunu yazmış. Jungkook solo stan hesabı açıp Blackpink ve Bts üyelerine hakaret edip orijinal hesabında alıntılayarak Armylere küfür etmiş. Jimin'in Hot100 başarısının altında "Jisoo'da Hot100'da yer almadı mı? Neden paylaşmadınız" yazan kişiye "Giremedi under da yer aldı" diye cevap veren kişiye "Ceoların altından kalkmayan obez Jiminle best solisti aynı cümlede yazma" yazmış. Twitter'da Armylere kadın düşmanları dedikten sonra Twice üyelerine hakaretler edip Jimin'in feminen tarzına da hakaretler etmiş, Bts'in chart hesaplarında gezip garip garip şeyler yazmış ve Blinkleri topladığı bir grupta arkadaşlarıyla birlikte Bts ve Twice üyelerine cinsel içerikli shoplar yapmış. Burada takip eden kişiler aynen böyle cümleler kurup düşünmüyorsun ben de bir şey bilmiyorum.

Ü

Üye silindi 192

Ay evet öyle değişik bir çar kendisi. Army kılığına girip sözde grup falan patlatıyorlar ama hepsi kendi çevresi aslında 😭 bilerek kızlara hakaret ediyorlar çok tuhaf...
Twitter'da gördüm hepsini gülmekten gözümden yaş geldi resmen, neden bir avuç insana bu kadar nefret beslersin ki? Bu bir ara " Keşke Bts olmasaydı, lanet olsun Blackpink en başarılı grup olacaktı" yazan yabancı kıza küfürler yazıp hesabını kapattırmaya bile çalışmış.