Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu sabah resmen jongdae hepimizi mahvetti fotoları görür görmez BU ADAM BENİM BABAM diye bi yükseldim maalesef bu sacı asırı yakısmıss o gözlüklerle cok iyi görünüyo
ve lütfen insta acar mısın ya o kadar güzel fotolar cekiyo ki youtube topluluk kısmında harcanıyo resmen hepsi
bu sabah resmen jongdae hepimizi mahvetti fotoları görür görmez BU ADAM BENİM BABAM diye bi yükseldim maalesef bu sacı asırı yakısmıss o gözlüklerle cok iyi görünüyo
ve lütfen insta acar mısın ya o kadar güzel fotolar cekiyo ki youtube topluluk kısmında harcanıyo resmen hepsi
Kyungsoo ve Chene bu sene bişey oldu, iksii de aşırı derecede yakışıklı ve sosyal takılıyorlar Chen çok neşeli yerum ben bu çocuğu bu tarzı çok çok iyi
Ünilerdeki zeki çocuk havası alıyorum. Bu çocuğu sevmeyenler utansın. Kariyerini iyi yöneterek yuva kurdu ne güzel. Bazıları da yıllarca keşlik ve kadın pazarlama işi yapan grup üyelerinin imajından sıyrılmak için evli çocuklu olmasını kullanıyor. Koreliler de sırf evli ve çocuklu diye imajı düzgün der o kişilere. Ama niyeyse Chen nefret alıyor.
Ben de tam bilmiyorum ama Kobiz'den baktığımda daha 500bin bile izlenmedi. Hasılat da 3,3m dolar gibi bir rakam. Filmin bütçesi sanki 20m dolardı. Şu ana kadar kazanılan miktar bu sayının yanında çok düşük maalesef.
Ben de tam bilmiyorum ama Kobiz'den baktığımda daha 500bin bile izlenmedi. Hasılat da 3,3m dolar gibi bir rakam. Filmin bütçesi sanki 20m dolardı. Şu ana kadar kazanılan miktar bu sayının yanında çok düşük maalesef.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Ben şu anlık Kobiz verisine bakıyorum. Umarım ben yanlış yorumlamışımdır.
Ay inşallah öyle olur. Kyungsoo 10m izlenme bekliyordu bence. O yüzden bu sayıya üzülmüştüm. Filmin bütçesi de yüksek olunca biraz endişelenmiştim. Ama dediğin gibi diğer ülkelerde vizyona girmedi hala. Oralarda vizyona girip sonra da Netflix gibi bir platforma satılırsa iyi bir para kazanırlar herhalde.
Ay inşallah öyle olur. Kyungsoo 10m izlenme bekliyordu bence. O yüzden bu sayıya üzülmüştüm. Filmin bütçesi de yüksek olunca biraz endişelenmiştim. Ama dediğin gibi diğer ülkelerde vizyona girmesi hala. Oralarda vizyona girip sonra da Netflix gibi bir platforma satılırsa iyi bir para kazanırlar herhalde.