Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Dedikodu Junsu'dan Jaejoong'a '' Geçmişten Kalan Son Gururumsun''....

haneull

Rookie Idol
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
275
Tepki
607
Puan
62
Junsu bu kelimeleri kullanırken sizce Yoochun'u kastetmiş olabilir mi?
Tvxq eski üyelerinden jaejoong youtube da ''my friend'' konseptiyle içerik üretmeye başladı. Tanıdık isimlerden snsd sooyoung, 2ne1 sandara park, ateez, seventeendino gibi idoller bu programa katıldı.

Sezonun son bölümünde ise 20 yıldan uzun süren arkadaşlığı ile eski TVXQ üyesi Junsu vardı. Program boyunca geçmişi anıp komik anıları ile ilgili bahseden ikili, program sonunda jaejoong'un son olarak bana verebileceğin bir tavsiye var mı sorusu üzerine, Junsu'nun Jaejong'a '' Bu kadar eski anıları paylaştığım tek insansın, sen benim geçmişten kalan son gururumsun.Hep böyle kalmanı temenni ediyorum. Bende senin her zaman gurur duyacağın kardeşin olarak kalmak istiyorum'' dedi

Jaejoong junsu ve yoochun Sm 'e açılan davalar sonucu şirketten ayrılıp JYJ adı ile devam etmişti. Üyelerden yoochun 2016 yılında cinsel taciz suçu ile mahkemelik olmuş ve ertelenmiş hapis cezasına çarptırılmıştı. Şimdilerde ise vergi kaçırma suçundan adı tekrar makalelerde görünmeye başladı.
Siz ne düşünüyorsunuz junsu burada yoochun hakkında konuşuyor olabilir mi?

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

İlk defa haber açıyorum acemiliğim kusura bakmayın umarım flop kalmaz 😂😂
 
Son düzenleme:
Konu Sahibi
haneull

haneull

Rookie Idol
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
275
Tepki
607
Puan
62
Aslında ben ilk izlediğimde sadece Yoochun için değil, Changmin ve Yunho ikilisi içinde bu cümleyi kurduğunu düşünüyorum. O ikilisine karşı da, içinde kırgınlık var bence.
Evet kesinlikle onları da kastetmiş olabilir. Üyelerin mahkemeye giderken son dk da 2 üyenin vazgeçtiği çok eskiden beri konuşulan bir şeydi ama Changmin ve yunho junsudan artık çok bağımsız olduğu için yazıya eklememiştim🥲
 
Konu Sahibi
haneull

haneull

Rookie Idol
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
275
Tepki
607
Puan
62
Junsu bazı şeyleri kafasına takıyor. Jaejoong'un askerlikte ziyaret etmemesine bile üzülmüş. Geçen zamanla birlikte TVXQ olaylarını biraz olsun aştıysa bile, bütün bütün unutmamıştır illa ki. Yine de dediğin gibi sadece Yoochun içinde demiş olabilir.

Hayır şimdi seninle konuşunca tüm üyeler daha muhtemel görünüyor ay kıyamamm🥺 Bu ayrılık sonradan tanıyanların bile kalbinde yara birde onu düşünemiyorum 😭 Askerlik sahnesi çok tatlıydı jaejoong a ben bile kızdım 😪 program boyunca çok hazır cevaplardı ikisi de 😂😂
 
Konu Sahibi
haneull

haneull

Rookie Idol
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
275
Tepki
607
Puan
62
"Saç stilimizi gördükten sonra SS501 fanı oldular" demeleri cidden komikti. Bu arada cidden bölüm hem çok eğlenceli, hem çok ponçik, hem de duygusaldı. En beğendiğim bölümlerden biri oldu benim.
Orada o an 'acaba benim takip ettiğim başka bir SS501 mi var?' Oldu. çünkü onların saçı da o dönem malum 😂😂djjdjdj gerçi şimdi resim seçerken baktımda tvxq nin daha betermiş😂😂 Ah çirkin fotoğraflarını ararken yine anılara daldırdılar🥲🤭
images (6).jpeg
 
Üst