Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Justin Bieber × Lisa × Jungkook

Ü

Üye silindi 189

bilenler bilir aylardiiiirrr bu collab soylentileri ortalikta dolasiyor. bugun de boyle bi leak? paylasilmis. bazilari ai olmasindan supheleniyor. bana gercek gibi geldi sonucta sirf ai icin de yeni sarki yapmakla ugrasmak insan dimi? oladabilir bilemedim bxnxnnxbx

neyse alintilarda gordum birkac afmy kook boyle sey yapmaz. benim basim egilmedi koptu gibi seyler gordum. eminim aynisini blinkler de yapmistir. grow up people

Moderatörün son düzenlenenleri:
Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Tweet silinmiş görünmüyor 😭
askim bende de silinmis gozukuyor ama yine de linkin uzerine tiklayinca aciliyor ben de anlamadim tweet de dilinmemis zaten
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

askim bende de silinmis gozukuyor ama yine de linkin uzerine tiklayinca aciliyor ben de anlamadim tweet de dilinmemis zaten
aaa hesabi gizliye almis dur bakayim baska instada var mi

aaa hesabi gizliye almis dur bakayim baska instada var mi
yeni link

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Ay sabah gördüm 🧍🏻‍♀️ gerçekse çok büyük kaoslar geliyo hadi bakim. Ben army ve blinkleri kenara bıraktım jk ve lisa stanler birbirini yiyecek. Benim favım sayesinde oldu bu bilmem ne diye 🧍🏻‍♀️🧍🏻‍♀️🧍🏻‍♀️

Ayy birde justin fanları var. Onları unutmuşum. Çekirdeğimi alıp kenardan kaosları izlicem 🧍🏻‍♀️
oh oh yks de bitiyor kaos en buyuk eglence kaynagim olacak xbnxvznbxbx

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Gerçek gibi geldi bana da.Ben isterim ya kaosu da bol jsjs Justin Bieber ama zekice bir hamle yapmış bence lisa ve jungkook gruplarında baya populerler bir de shipperları da çok fazla var.Hit olur kesin
yalnizca fandomlarin birbirine edecegi nefretle bile son aylarda cikan tum sarkilardan daha cok konusulur gibi hxbxjxjxjx

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
bilenler bilir aylardiiiirrr bu collab soylentileri ortalikta dolasiyor. bugun de boyle bi leak? paylasilmis. bazilari ai olmasindan supheleniyor. bana gercek gibi geldi sonucta sirf ai icin de yeni sarki yapmakla ugrasmak insan dimi? oladabilir bilemedim bxnxnnxbx

neyse alintilarda gordum birkac afmy kook boyle sey yapmaz. benim basim egilmedi koptu gibi seyler gordum. eminim aynisini blinkler de yapmistir. grow up people

Fan yapimi say it diye bir sarki vardi lisanin ve jungkookun partlariyla yapilan ona da bayilmistim buna da bayilirim

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 197

şimdiden çıkacak kaosu düşünebiliyor musunuz gerçi ben onların da çift olduğunu düşünüyorum da neyse