Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Haber Justin Bieber'ın İsrail Sanarak Filistin'i Paylaşması

Burak

Trainee
Tepki
44
Screenshot_2023-10-11-23-34-08-818_com.instagram.android.jpg

Bu paylaşımı çok güzeldi aslında. Daha sonrasında ise "Praying for Israel" yazarak bir paylaşımda daha bulundu. Bu da ister istemez bir taraf tuttuğunu gösteriyor bana göre. Kendisini ve şarkılarını çok severim ancak tarafsız kalmasını ya da en azından tuttuğu tarafı belli etmemesini isterdim.

Lili Beth

Fanbase Starter
Tepki
1,341
Ekli dosyayı görüntüle 16151

Sonra silip '' Pray for Israel '' yazması... Araştırmadan Instada önüne gelen ilk gönderiyi paylaşmış....
Max amerikali-kanadali iste ne bekliyosunuz cografya genel kultur bilgileri sifir yemin ediyorum bizim ilkokullu cocuklarimizin genel kultur seviyesi herhangi bi yetiskin amerikalidan daha gelismistir hepsi zir cahil

kimchi

Trainee
Tepki
100
Şu olaylar çoğu ünlünün umrunda bile değildir, haritada israil'in yerini bile gösteremezler zaten. Ama abd'de medya, eğlence sektörü çoğunlukla yahudilerin elinde. Kariyerlerinden olmamak için destek paylaşımı yapıyor hepsi. Gerçekten bu olaylar iğrenç bir hal almaya başladı, hamas'ı kesinlikle desteklemiyorum ama israil yıllarca gazze'yi bombalarken bu ünlüler neredeydi? şu anda gazze'ye su, elektrik, yakıt hiçbir şey verilmiyor. ülkede ilaç stoğu kalmamış yaralılar tedavi edilemiyor. Bunu konuşan kimse yok.