Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Haber Jyp, Stray Kids'in Yeni Bir Albüme Hazırlandığını Duyurdu!

chewy

Rookie Idol
Tepki
2,204
JYP Entertainment, Stray Kids'in geri dönüşüne ilişkin tutumunu açıkladı . Son zamanlarda medya kuruluşu Sports Kyunghyang'a şunları söylediler : "Stray Kids'in şu anda yeni bir albüm hazırlığı yaptığı doğrudur, ancak geri dönüş tarihi için zamanlamaya henüz karar verilmedi. Onaylandıktan sonra size bilgi vereceğiz."

Bu arada Stray Kids, haziran ayında üçüncü tam uzunluktaki albümünü çıkardı ve müzik listelerinde çeşitli rekorlara imza attı. Öte yandan Stray Kids 5-STAR DOME Turu 2023 Seul Özel UNVEIL 13 etkinliklerine 21-22 Ekim'de Seul'de başlayacaklar .

lMNrsfSeQoGtPOQT9YNWKk3CMbnbGI7PTc5dhQ4pkPTxlO25RFnXxzl6Sf-WlyRmPrMHZGZ44_sxZ00WSJAIBMmlDHdjQsRj_31wmGkXnsbKOKU=w960-rj-l80-nu-e365

Ü

Üye silindi 187

Son albümleri o kadar başlık şarkısı gibiydi ki skzden ben müzikal olarak ümidimi kestim.3racha'yı yeni tarzlar denemek konusunda cesaretli bulmuyorum önceki albümlerinde çeşitli tarzda şarkılar olurdu ayrıca grup hiç dinlenmedi yani nereye kadar böyle gidecek merak ediyorum jyp illa hastalanmaları mı gerekiyor.